+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ficin

Pasokan Pabrik Food grade Ficin Bubuk Enzim ing ara CAS 9001-33-6 99.0%.

Supplier Bulk Quantity saka Ficin Good Quality / Ficain / Debricin / Higueroxyl Delabarre / Fig Protease kanggo tuku Grosir.
Kabeh úa kita ketemu standar kualitas ketat lan safety pangan, lan ngluwihi standar industri kanggo kemurnian lan karesikan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ficain; Debricin; Higueroxyl Delabarre; Gambar Protease
Sumber Botani: Ficus carica L/Fig
CAS No .: 9001-33-6
Penampilan: bubuk putih nganti kuning cahya
Kemurnian: ≥99.0%

aplikasi
1. Digunakake kanggo tahan kadhemen bir (hidrolisis protein ing bir kanggo nyegah turbidity sawise kulkas);
2. Meat softening (hidrolisis protein otot lan kolagen kanggo tenderize daging);
3. Kondisioner adonan ing baking;
4. Emulsi koagulan ing nggawe keju (tinimbang rennet);
5. Misahake cangkang saka daging udang kanggo de-shelling mekanik, lan daging kerang saka jerone;

Deskripsi About Ficin
Ficin minangka jinis enzim proteolitik sing dipikolehi saka ficus pectin sawise disaring lan garing.
Ficin minangka jinis protease tiol, sing utamane ana ing lateks lan protein wadhah ara. Iki minangka protease tanduran kanthi macem-macem panggunaan. Saliyane melu ing dekomposisi lan migrasi protein, uga ana hubungane karo konduksi sinyal sel. Protease sing diekstrak lan diresiki saka ara ora mung nduweni stabilitas sing apik lan kemampuan proteolitik sing kuwat, nanging uga nduweni efek degradasi sing apik ing macem-macem protein, saengga saiki akeh digunakake ing pangolahan pangan, produksi industri lan lapangan medis lan kesehatan.
Ficin bisa digunakake kanggo perbaikan jajanan, pelunak daging lan koagulasi susu ing industri panganan. Ficin bisa nyegah warna coklat woh-wohan, mula bisa digunakake minangka pengawet kanggo panganan alami kayata sayuran, woh-wohan, lan udang. Kajaba iku, ficin nduweni kemampuan proteolitik sing kuwat, curdling susu, lipolisis lan aktivitas bakteriolitik, lan minangka zat alami murni sing bisa tumindak ing macem-macem protein.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)