+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Feverfew

Pasokan Pabrik Ekstrak Feverfew/ Ekstrak Kembang Feverfew / Tanacetum Parthenium Extract Powder 0.3% -1.2% Parthenolide 10: 1 kanggo migren & kulit saka Green Stone.

Pasokan Langsung & Produsen Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Kembang Feverfew; Ekstrak Tanacetum Parthenium
Jeneng botani: Tanacetum parthenium L.
Bagian Digunakake: Kembang
Spesifikasi: 0.3% -1.2% Parthenolide; 10:1
Bahan aktif: Parthenolide
Cara Tes: HPLC
Penampilan: bubuk halus kuning coklat

fungsi
1. Nduwe aktivitas anti-tumor sing kuwat;
2. Bisa digunakake kanggo nambani macem-macem penyakit saka migren kanggo rheumatitis;
3. Bisa digunakake minangka carminative kanggo nambani flatulence;
4. Bisa digunakake kanggo agen menstruasi, insektisida (parasit);
5. Bisa digunakake kanggo ngredhakaké pain ginjel, dizziness lan esuk muntah;
6. Bisa mbantu kanggo nambah gejala kadhemen lan mriyang;
7. Nduwe efek anti-inflamasi sing paling gedhe;

Deskripsi Ekstrak Feverfew
Bahan aktif utama ekstrak feverfew yaiku parthenolide lan pyrethrin, sing ngalangi agregasi platelet lan ningkatake pelepasan bahan kimia otak tartamtu kayata serotonin lan mediator inflamasi.
Ekstrak Feverfew nduweni aktivitas antitumor sing kuat. Ekstrak iki bisa numpes sel leukemia myeloid akut lan bantuan gedhe ing pangembangan obatan anyar kanggo leukemia. Ekstrak feverfew iki uga ngarahake sel induk sing nyebabake leukemia myeloid akut lan kronis, lan kanthi dhasar nyegah penyakit kasebut.
Ekstrak Feverfew dikenal kanggo nambah gejala selesma lan demam. Sawetara zat kasebut sing ana ing feverfew bisa mbantu ningkatake gejala pilek lan demam ing awak kita, sing bisa kanggo pulih saka selesma.
Riset medis nedahake yen ekstrak feverfew uga nduweni faktor sing bisa nyandhet produksi serotonin ing otak, sing bisa nyuda sirah, lan uga bisa ningkatake muntah lan gangguan visual.
Ekstrak Feverfew uga duweni efek ngobati arthritis rheumatoid, lan panggunaan feverfew ing kombinasi karo obat liya bisa nyuda kedadeyan atritis anafilaksis. Uji klinis nuduhake yen sawise umume wong njupuk ekstrak feverfew, frekuensi rheumatoid arthritis lan tingkat nyeri bakal suda.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)