+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ferrous Bisglycinate

Suplemen Besi Ferrous Bisglycinate CAS 20150-34-9 Iron Bisglycinate(Ferrous Glycinate) Pasokan Pabrik Bubuk Kanggo Nyegah Anemia Kekurangan Besi

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Ferrous Glycinate;Iron Bisglycinate; Iron Glycinate
NO CAS.: 20150-34-9
Formula Molekul: C4H8FeN2O4
Bobot molekul: 203.96
Penampilan: Bubuk kristal ijo coklat kekuningan cahya

fungsi
1. Bisa ningkatake panyerepan wesi dening kewan.
2. Bisa ningkatake sintesis hemoglobin lan myoglobin.
3. Bisa nyegah anemia kekurangan zat besi.
4. Bisa ningkatake wutah lan perkembangan kewan.
5. Bisa nggawe kulit kewan kemerahan, mengkilat, lan nambah panggunaan feed.

Deskripsi Ferrous Bisglycinate (Iron Bisglycinate)
Ferrous bisglycinate minangka bubuk kristal ijo coklat kekuningan entheng kanthi sifat stabil. Ora duwe bau ironi saka agen wesi umum. Iki minangka wesi organik sing ora ana ambune lan gampang larut lan gampang larut ing banyu.
Bisa ngindhari alangan panyerepan asam fitat kanggo wesi umum, lan tingkat panyerepane kira-kira 3-5 kaping luwih saka ferrous sulfat.
Ferrous bisglycinate digunakake minangka wesi organik generasi katelu saiki. Ahli nutrisi kanthi bulat ngakoni manawa diserep kanthi cepet ing saluran usus kewan, tingkat panggunaan sing luwih dhuwur, kanthi fungsi sing apik kanggo ngasilake getih lan nggawa oksigen.
Sawise organisme nyerep Ferrous bisglycinate, bisa diowahi dadi luwih heme kanthi cepet.
Ferrous bisglycinate digunakake kanggo nambah wesi ing diet lan nyegah utawa ngobati tingkat wesi sing kurang ing getih. Wesi minangka mineral awak sing penting. Wesi utamané ana ing kloroplas, njupuk bagéyan ing tatanan saka klorofil. Iku ora mung komponèn penting saka materi enzim kang melu respiraration; nanging uga komponen ferredoxin sing melu transfer elektron. Kajaba iku, wesi nduweni peran penting ing fiksasi nitrogen biologis.
Ferrous bisglycinate minangka chelate sing digunakake minangka sumber wesi dietary. Mbentuk struktur cincin nalika bereaksi karo glisin, bisglycinate ferrous tumindak minangka chelate lan fungsi nutrisi. Iki ditemokake ing panganan kanggo pengayaan panganan utawa suplemen kanggo perawatan kekurangan zat besi utawa anemia kekurangan zat besi. Iku ora mung nyedhiyakake potong kanthi unsur wesi sing kurang lan nduweni kinerja dhuwur ing penyakit potong sing disebabake dening efek kekurangan zat besi, nanging uga nambah wesi. kekurangan anemia.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)