+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrem Wiji Fenugreek

Ekstrak Trigonella foenum-graecum / Ekstrak Fenugreek / Ekstrak Biji Fenugreek bubuk.

Suplai Bahan Suplemen Kesehatan Ekstrem Wiji Fenugreek ing rega Pabrik.
Where tuku Extract Fenugreek? We are pabrik extract pabrik supplier, saka bahan baku kanggo proses produksi lapisan pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan murni prodhuk.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Trigonella foenum-graecum; Ekstrak Fenugreek
Jeneng botani: Trigonella foenum-graecum L.
Bagian Digunakake: Wiji
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1 20:1
Bahan Aktif: 4-Hydroxyisoleucine, Trigonelline, Furostanol Saponin

fungsi
1. Ngatur gula getih lan ningkatake bangunan awak;
2. Ngurangi kolesterol lan nglindhungi jantung;
3. Bulk laxative lan lubricates usus;
4. Apik kanggo mripat lan mbantu masalah asma lan sinus;
5. Kanggo kesehatan ginjel, ngusir kadhemen, ngobati distensi abdomen lan kepenuhan, ngobati hernia enterik lan kolera lembab sing adhem;

aplikasi
1. Produk kesehatan
Ekstrak wiji fenugreek bisa nambah masalah pencernaan lan nyuda sembelit.
2. Aditif panganan
Ekstrak wiji fenugreek umume digunakake minangka agen perasa ing masakan India, panganan lan ombenan minangka bagéan saka campuran rempah-rempah. Ing wektu sing padha bisa mbantu nambah pemulihan napsu otot lan nutrisi.

Deskripsi Ekstrak Biji Fenugreek
Ekstrak Wiji Fenugreek minangka asam amino non-protein sing diekstrak saka wiji Fenugreek sing ora duwe bau khas lan rasa pait tinimbang wiji lan godhong fenugreek. tingkat gula lan kolesterol serum ing wong diabetes. Ekstrak Wiji Fenugreek saiki akeh digunakake ing industri nutrisi minangka senyawa annutrisi & anti diabetes.
Ekstrak Wiji Fenugreek, bisa nyuda nyeri tenggorokan lan batuk, lan nyuda gangguan pencernaan lan diare. Riset ilmiah modern wis dikonfirmasi manawa Fenugreek ngemot bahan kimia diosgenin lan isoflavon, meh padha karo hormon estrogen wanita. Sifat-sifat kasebut niru efek estrogen ing awak wanita. Jamu iki nyedhiyakake efek mastogenik sing nyebabake pembengkakan lan pertumbuhan jaringan payudara sing sehat.
Amarga wiji fenugreek ngandhut tingkat dhuwur saka serat larut, iku efektif nalika digunakake kanggo tujuan mundhut bobot. Serat larut berkembang ing saluran pencernaan, menehi rasa kenyang. Iki mbantu ngontrol napsu, supaya sampeyan mangan kurang.
Ekstrak Fenugreek minangka suplemen over-the-counter sing kasedhiya ing kapsul, tincture lan bubuk. Akeh panaliten nuduhake manawa akeh manfaat kesehatan lan kosmetik kanggo nggunakake ekstrak fenugreek.
Extract Fenugreek nambah testosteron ing wong, nyediakake keuntungan buktiaken ing gedung olahraga lan kamar turu.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)