+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Etil Gallate

Ngendi tuku bubuk Ethyl Gallate? Sampeyan bisa Tuku Ethyl Gallate Kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Ethyl Gallate for Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk Ethyl Gallate Price, Cost, Sale, Supply, Grosir, Produsen & Suppliers kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 831-61-8
Formula molekular: C9H10O5
Bobot molekul: 198.17
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Tumindak minangka antioksidan lan mbantu nglindhungi sel saka karusakan oksidatif.
2. Nduweni sifat anti-jamur lan anti-virus.
3. Ditemokake nuduhake sitotoksisitas marang sel kanker, tanpa ngrusak sel sehat.
4. Tumindak minangka antioksidan, mbantu kanggo nyegah utawa alon mudhun rusak oksidatif produk pangan
5. Mbantu kanggo ngluwihi umur beting produk iki dening nyandhet wutah saka mikroorganisme lan nyegah rancidity.

Deskripsi About Ethyl Gallate
Etil gallate minangka aditif panganan kanthi nomer E E313.
Etil gallate minangka senyawa organik sing kalebu ing kelas gallate, yaiku ester asam gallic. Iki asalé saka asam gallic kanthi esterifikasi karo etanol (etil alkohol). Etil gallate umume digunakake minangka aditif pangan, antioksidan, lan ing macem-macem aplikasi industri.
Etil gallate nduweni aktivitas antioksidan, tegese bisa mbantu nyegah utawa nyuda karusakan oksidatif sing disebabake dening radikal bebas ing awak. Wis digunakake minangka pengawet pangan kanggo nyegah oksidasi lan ngluwihi umur beting produk tartamtu.
Etil gallate disetujoni minangka aditif panganan dening panguwasa pangaturan ing sawetara negara. Iki digunakake ing industri panganan minangka antioksidan lan minangka pengawet ing lenga, lemak, lan panganan lemak.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)