+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Daun Engelhardtia Chrysolepis

Pasokan Pabrik Ekstrak Daun Engelhardtia Chrysolepis/Engelhardtia Ekstrak Daun 60%,80%,98%.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar. >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Engelhardtia Leaf Extract
Jeneng botani: Engelhardtia roxburghiana Wall.
Cara Tes: HPLC
Spesifikasi: 60%, 80%, 98%
Penampilan: bubuk putih sing alus
Bahan aktif: Astilbin
Bagian Digunakake: Godhong

fungsi
1. Pain relief;
2. Mbantu pasien diabetes ngontrol gula getih;
3. Nduweni efek anti-kanker lan anti-radiasi;
4. Mbantu wong sing kurang qi lan anggota awak sing ringkih kanggo nambah kabugaran fisik;
5. Mbantu wong sing kurang getih lan anemia;
6. Mbantu wong sing duwe sistem kekebalan sing ringkih lan kurang kanggo kondisi awak;
7. Nduwe efek bakterisida lan anti-inflamasi tartamtu;

Deskripsi Ekstrak Daun Engelhardtia Chrysolepis
Ekstrak Godhong Engelhardtia Chrysolepis duweni efek nyuda bengkak lan diuresis, ngedhunake gula getih, sing bisa mbantu diabetes ngontrol gula getih, lan bisa ngatur wong sing ringkih utawa kurang kekebalan.
Ekstrak Daun Engelhardtia Chrysolepis lan komponene nduweni fungsi scavenging oksigen aktif, anti-inflamasi, nyandhet hyaluronidase, anti-oksidasi lan anti-kanker.
Ekstrak Daun Engelhardtia Chrysolepis duweni efek ngresiki panas lan nyuda rasa nyeri. Ing wektu sing padha, bisa nyuda gejala demam sing disebabake dening selesma. Uga duwe efek terapeutik tartamtu ing kolik lan nyeri weteng.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)