+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Eleuthero

Pasokan produsen ISO Ekstrak Eleuthero Bubuk 10:1/Eleuthero Root Extract/Siberian Ginseng Root Extract/Siberian Ginseng Extract karo Eleutheroside.

Produk kita wis sertifikat karo sertifikat ISO, kita bisa nyedhiyani produk karo rega competitive & sampel gratis.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Akar Eleuthero; Ekstrak Akar Ginseng Siberia; Ekstrak Ginseng Siberia; Ekstrak Akar Acanthopanax Senticosus; Ekstrak Acanthopanax Senticosus
Jeneng Binomial: Acanthopanax senticosus (Rupr. Maxim.) Cilaka
Bahan aktif: Eleutheroside B & E
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk kuning coklat
Bagian Digunakake: ROOT lan Batang

fungsi
1. Ningkatake fungsi sistem kekebalan lan kemampuan anti-infeksi;
2. Kanthi fungsi anti-tuwa, whch bakal tundha tuwa saka sel lan ngluwihi gesang sel;
3. Nglindhungi fungsi hematopoietik lan ningkatake fungsi detoksifikasi ati;
4. Resistance kanggo lemes lan mulihake energi;
5. Ngembangake pembuluh getih, ningkatake pasokan getih otak, nyuda lan nyetel tekanan getih, nyegah lan ngobati penyakit jantung koroner;
6. Duwe efek curative kacathet ing neurasthenic, Ngapikake heartthrob turu, memori ala etc;

aplikasi
1. Suplemen nutrisi: bisa ningkatake kakebalan manungsa lan anti-tuwa;
2. Panganan fungsional: minuman energi, minuman ringan utawa nutrisi olahraga;

Deskripsi Ekstrak Eleuthero
Komponen aktif utama Eleuthero Extract yaiku eleutheroside B lan eleutheroside E, lan uga ngandhut kompleks SOD (superoxide dimutase), SOD nduweni fungsi antioksidan sing apik, sing bisa ningkatake kakebalan manungsa lan nolak serangan radikal bebas. Nduweni efek antioksidan, sing bisa ningkatake kakebalan manungsa, nyegah penuaan lan ningkatake kesehatan. Sawise riset lan analisis, Ekstrak Eleuthero uga ngandhut vitamin A, B1, B2 lan C, uga mineral kayata mangan, tembaga, magnesium, kobalt, nikel. , seng, wesi, natrium, kalium, lan kalsium.
Eleuthero Extract sugih ing macem-macem zat aktif, kang bisa ngatur metabolisme awak, nambah resistance awak, nambani limpa lan kurang ginjel, mundhut napsu, insomnia lan penyakit liyane, ing perawatan saka penyakit jantung lan serebrovaskular, arteriosclerosis, lsp. Teknologi wis saya diwasa.
Riset medis modern percaya yen Ekstrak Eleuthero bisa nambah resistensi awak kanggo faktor beracun sing mbebayani, lan duwe efek adaptogenik sing kuat kayata anti-kelelahan, anti-tumor, lan anti-radiasi, lan bisa ningkatake toleransi hipoksia kanthi signifikan.
Ekstrak Eleuthero uga bisa ningkatake kinerja fisik sajrone olahraga kanthi intensitas dhuwur. Ekstrak Eleuthero sacara tradisional digunakake kanggo nyegah selesma lan flu, lan nambah energi, umur dawa lan vitalitas. Iki digunakake kanthi wiyar minangka "adaptogen" ing Rusia. Adaptogen minangka zat sing mbantu awak ngatasi stres mental utawa fisik.
Ekstrak Eleuthero wis suwe digunakake minangka bahan panganan fungsional kanthi aktivitas anti-kelelahan, anti-tuwa, anti-kanker, neuroprotective, sekresi internal, kardiovaskular, lan imunomodulator.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)