+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Elastin Peptida

tuku Elastin Peptida bubuk Online kanthi rega paling apik ing Green Stone.

Pabrik Pasokan Elastin Peptida. Kita minangka produsen Elastin Peptides, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Peptida Elastin murni kanggo para pelanggan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Bahan Baku: Jantung sapi, paru-paru, lan pembuluh
Bobot Molekul Rata-rata: 500-1000D
Fitur Produk: Bubuk kuning cahya, meh ora ana ambune

fitur
1. Bobot molekul cilik;
2. stabilitas asam termal dhuwur;
3. Kelarutan apik;

fungsi
1. Beauty: Ngapikake kelenturan kulit lan nambah kulit;
2. Sendi: Ngapikake fungsi ligamen lan nyuda nyeri sendi;
3. Pembuluh getih: Nambah elastisitas pembuluh getih lan nyegah penuaan pembuluh getih;
4. Dhadha: Nambah dhadha lan nggedhekake dhadha;

Deskripsi Elastin Peptides
Peptida elastin digawe saka jantung sapi lan paru-paru liwat proses ekstraksi sing canggih lan kompleks lan ngandhut asam amino sing sugih katenin lan heterocatenin sing ditemokake ing elastin. Padha mbantu njaga integritas struktural serat elastis kanthi mbentuk ikatan silang kovalen.
Peptida elastin minangka senyawa peptida sing dibentuk kanthi hidrolisis enzimatik elastin. Unit dhasar elastin yaiku asam amino kaya protein liyane. Kajaba sawetara beda ing jinis lan jumlah asam amino sing ana ing peptida elastin, ora ana sing khusus babagan komposisi peptida elastin lan peptida protein biasa.
Peptida elastin nyandhet aktivitas MMPs. Iki ngidini awak dadi ing negara imbang ing umur enom saka ROOT, lan alamiah nyuda mundhut saka kolagen lan elastin.
Peptida elastin bisa ningkatake proliferasi fibroblast, nambah kelembapan lan elastisitas kulit kanthi signifikan, lan ningkatake garis lan pori-pori kulit kanthi nyata.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)