+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Eicosapentaenoic Acid (EPA)

Ing ngendi Tuku Eicosapentaenoic Acid (EPA) bubuk? Sampeyan bisa tuku Asam Eicosapentaenoic Online Kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Asam Eicosapentaenoic for Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk Asam Eicosapentaenoic Price, Cost, Sale, Supply, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 10417-94-4
Formula molekular: C20H30O2
Bobot molekul: 302.451
Spesifikasi: 98%
Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih

fungsi
1. Inhibisi agregasi platelet (trombolisis);
2. Ngurangi lemak netral getih;
3. Efek anti-arteriosklerosis
4. Ngurangi viskositas getih;
5. Efek nyuda tekanan getih;
6. Efek anti-inflamasi;
7. Efek anti-tumor;
8. Wis ditampilake mbantu nyuda tingkat trigliserida ing getih, ngedhunake tekanan darah, lan ningkatake kesehatan jantung sakabèhé;
9. Ndhukung pambentukan sel kulit sing sehat lan nyumbang kanggo njaga elastisitas lan hidrasi kulit;
10. Wis diteliti babagan manfaat potensial kanggo njaga fungsi kognitif lan nyuda risiko penyakit neurodegeneratif, kayata penyakit Alzheimer lan demensia;
11. Bisa uga migunani kanggo ngatur gejala depresi, kuatir, lan gangguan swasana ati liyane;

Panggunaan Kesehatan
1. Kekurangan otoimun;
Asam Eicosapentaenoic sing ditemokake ing lenga iwak wis ditampilake nyuda respon imun sing mbebayani lan efektif kanggo ngobati inflamasi sing disebabake kekurangan otoimun, kayata rheumatoid arthritis.
2. Kesehatan sistem sirkulasi;
Asam Eicosapentaenoic wis ditampilake kanggo ningkatake sistem sirkulasi sing sehat lan nyegah penumpukan kolesterol lan lemak ing tembok arteri. Suplemen minyak iwak uga bisa nyuda tekanan darah tinggi ing pasien diabetes.
3. Wutah lan pangembangan;
Njaga tingkat asam Eicosapentaenoic sing seimbang ing awak perlu kanggo pertumbuhan lan perkembangan normal. Pakar nutrisi nyaranake supaya bayi entuk macem-macem jinis asam lemak omega-3 saka diet lan suplemen saben dinane. Miturut rekomendasi kasebut, bayi kudu nyerep kurang saka 0.1% EPA ing diet saben dinane.
4. Kahanan liyane;
Asam Eicosapentaenoic duweni peran positif ing perawatan penyakit paru-paru, penyakit ginjel, diabetes tipe 2, ulkus kolorektal lan penyakit Crohn.

Deskripsi Eicosapentaenoic Acid (EPA)
Asam Eicosapentaenoic (EPA) minangka asam lemak omega-3 sing ditemokake ing jinis iwak tartamtu, kayata salmon, mackerel, lan sarden. EPA nduweni peran penting kanggo njaga kesehatan sakabèhé lan digandhengake karo sawetara fungsi penting ing awak.
Asam Eicosapentaenoic minangka salah sawijining asam lemak omega-3 sing umum digunakake ing awak. Dibandhingake karo diet saben leluhur kita, diet saben dina ngandhut asam lemak omega-3 sing relatif ora cukup. Sumber utama asam lemak omega-3 ing diet saben dina yaiku iwak banyu adhem (kayata salmon liar). Suplemen minyak iwak uga bisa nambah konsentrasi EPA ing awak. Nambah panyerepan EPA wis dituduhake efektif kanggo nambani penyakit jantung koroner, hipertensi, lan inflamasi (kayata rheumatoid arthritis).
Asam Eicosapentaenoic duweni efek ngedhunake lipid getih, ngedhunake tekanan getih, lan ngedhunake gula getih. Bisa nyegah lan nambah aterosklerosis lan nyegah hipertensi. Nanging, nalika digunakake kanggo nyegah lan nambani penyakit kardiovaskular, efek samping kayata rasa ora nyaman ing gastrointestinal, embolisme paru, reaksi kulit, lan agranulositosis bisa kedadeyan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)