+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Wêdakakêna cangkang endhog

Tuku wêdakakêna cangkang endhog/produsen bubuk cangkang wêdakakêna/tuku wêdakakêna cangkang endhog/ing endi tuku bubuk cangkang endhog?

Pasokan pabrik Bubuk Ekstrak Membran Cangkang Telor 99% tambahan kanggo joints sehat, produk kita wis certificated sertifikat ISO, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Eggshell Powder; Wêdakakêna cangkang endhog; Ekstrak Membran Cangkang Telur
Sumber Botani: Membran Cangkang Telur
Spesifikasi: 99%
Penampilan: bubuk putih
Bahan Aktif: Collagen, Lecithin

Fungsi utama
1. Ngapikake kesehatan balung lan sendi;
2. Ngilangi nyeri balung lan sendi;
3. Ngurangi karusakan gesekan sendi;
4. Bisa nambani penyakit periodontal;
5. Ndhukung fungsi gastrointestinal;
6. Ningkatake penyembuhan jaringan;

Destription Babagan Eggshell Membrane Powder
Membran cangkang endhog yaiku film putih sing ditempelake ing cangkang endhog ing antarane cangkang endhog lan putih endhog, sing nglindhungi endhog saka bakteri njaba.Produk garing biasane film kaya kertas rinkled, ukurane beda-beda, kuning cahya utawa putih kuning, rada mengilap. , Kanthi garis-garis kaya garis coklat. Potongan cilik saka Eggshell Membrane Powder nduweni nilai obat sing apik banget, amarga komposisi kasebut utamane saka fibrin, isi protein nganti 80%, sing isi keratin luwih saka 30% , lan isi kolagen luwih saka 10%. Isi polisakarida uga sugih banget, utamane kalebu asam hyaluronic lan kondroitin belerang.
Eggshell Membrane Powder ngemot jumlah kolagen lan glycosaminoglycans sing akeh banget sing dikenal kanggo ningkatake kesehatan sendi lan nyuda nyeri rematik nalika dijupuk minangka suplemen balung. Kolagen kanthi cepet bisa ningkatake wutah otot tanpa lemak, nyuda wektu pemulihan, lan ningkatake kinerja kardiovaskular ing atlit.
Eggshell Membrane Powder wis ditampilake kanggo nambah kahanan ing wong karo osteoarthritis lan kelainan gastrointestinal. Uga nduweni sipat anti-inflamasi, antibakteri, penyembuhan luka lan anti-kerut.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)