+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Lecithin Kuning Telur

Tuku Lesitin Kuning Telur Online – Rega Fosfolipid Telur, Didol, Grosir. Pabrik Pasokan Best Price Food Grade Lecithin Kuning Telur Bubuk

Entuk rega paling anyar. Entuk Kutipan Lan Sampel Gratis. Supplier & Produsen. Grosir Pasokan Bubuk Lecithin Kuning Telur saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Fosfolipid Telur
sumber: endhog yolk utawa wêdakakêna endhog
Penampilan: Wêdakakêna putih susu utawa kuning cahya utawa padhet lilin, kanthi ambu ora enak, lan rasa greasy nalika disentuh.

fungsi
1. Ngatur lipid getih;
2. Ngapikake memori;
3. Ngapikake kelainan metabolisme lipid ati kayata hepatitis lan ati lemak;
4. Zat sing efektif kanggo ningkatake fungsi paru-paru lan ningkatake resistensi hipoksia;

aplikasi
Digunakake ing pengemulsi, bahan membran liposom, lapangan pangan, lsp.

Deskripsi Lecithin Kuning Telur
Lecithin kuning endhog minangka unsur penting kanggo nutrisi manungsa, lan uga bisa duwe peran kanggo ngatur lipid serum, jantung sehat, otak, kulit alus, tundha tuwa, lan nyetel psikologi.
Lecithin kuning telur nduweni akeh manfaat kanggo awak manungsa lan minangka nutrisi kanggo embrio kewan. Nduwe fungsi ngilangi racun lan ngatur kekebalan manungsa.
Lecithin kuning endhog minangka campuran fosfolipid, komponen utama yaiku fosfatidilkolin (PC), mula peran fisiologis utamane adhedhasar fungsi PC.
Lecithin kuning endhog bisa nyuda koagulasi getih lan njlentrehake lipid getih, lan bisa ngganti asam lemak jenuh ing membran sel arteri karo asam lemak tak jenuh kanggo nyegah hardening membran pembuluh getih arteri lan ndandani membran sel sing rusak. Mangkono nyegah aterosklerosis, infark miokard lan pendarahan serebral.
Lecithin kuning telur nduweni akeh fungsi. Bisa nyuda lemak lan ngresiki getih, nyegah lan nambani penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular. Nduwe fungsi protèktif sing apik kanggo ati, bisa ningkatake pertumbuhan sel ati, lan nyegah penyakit ati. Lecithin kuning endhog bisa ndandani membran sel sing rusak, nambah aktivitas sel, lan ningkatake regenerasi sel jaringan. Mulane, nduweni efek tartamtu ing wektu tundha tuwa, lan ningkatake sirkulasi getih, sing migunani kanggo ngetokake racun-racun, ningkatake kelancaran lan warna kulit, lan nduweni efek kosmetik. Lecithin kuning endhog uga duwe efek tartamtu kanggo nyuda gula getih, nambani lan ngatur diabetes. Amarga bisa nyukupi organ pankreas, nambah sekresi islet, nyuda resistensi insulin, nambani lan ngatur diabetes. Kanggo sawetara kanca sing kerep ngalami insomnia, lesitin kuning endhog minangka regulator psikologis sing apik, ngidini sampeyan tenang lan turu luwih apik. Uga bisa nutrisi sel saraf otak, ningkatake vitalitas awak, ningkatake metabolisme, njaga pemulihan ginjel lan ningkatake kemampuan seksual.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)