+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Dunaliella Salina

Dunaliella Salina Extract Powder ngendi tuku?
Ekstrak Dunaliella Salina Produsen & Supplier – Green Stone. Nggolek Dunaliella Salina Extract Price & For Sale. Standar Mutu. Entuk kutipan cepet saiki!

Produsen Suplemen Kesehatan Ekstrak Dunaliella Salina 1% ~ 10%, 98% karo Beta-karoten.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Dunaliella salina (Dunal) Teodoresco
Bagéan sing Digunakna: Jamu Kabèh
Bahan aktif: Beta-karoten
Spesifikasi: 1%-10%, 98%
Penampilan: bubuk coklat-abang
Proses Produksi:
Spesies uyah lan ganggang digawe kanthi breeding, solusi ganggang, pamisahan centrifugal, dehidrasi cuci uyah, pemurnian lan proses liyane.

fungsi
1. scavenge radikal bebas;
2. Ngatur keseimbangan asam-basa;
3. Suplemen lengkap nutrisi seluler;
4. Bisa ndandani rantai gula, mulihake ekspresi normal lan pangenalan informasi intercellular, lan ngatasi macem-macem penyakit sing disebabake dening rantai gula sing rusak ing sel;
5. Nyegah lan perawatan tambahan saka penyakit jantung koroner lan penyakit jantung lan serebrovaskular;
6. Nyegah lan perawatan tambahan diabetes;
7. Nyegah lan perawatan adjuvant kanker, nyuda reaksi salabetipun kemoterapi;
8. Nyegah lan perawatan tambahan saka penyakit ati;
9. Nyegah lan perawatan tambahan saka penyakit weteng umum lan ulcers lisan;
10. Ngapikake kakebalan, anti-oksidasi, anti-tuwa;

Deskripsi Ekstrak Dunaliella Salina
Ekstrak Dunaliella Salina minangka panganan sumber anyar, yaiku produk semi-cairan utawa bubuk sing digawe saka spesies salina liwat breeding, pemurnian cairan ganggang, sentrifugasi, ngumbah uyah lan dehidrasi, lan pemurnian.
Ekstrak Dunaliella Salina kaya karo ß-karoten. Bisa diolah kanthi artifisial kanggo ngekstrak gliserol utawa karoten. Uga bisa digunakake minangka umpan kanggo larva kayata iwak, udang lan kerang. Ekstrak Dunaliella Salina minangka ganggang eukariotik siji sel sing urip ing tlaga uyah konsentrasi dhuwur lan kalebu plankton. Iki minangka siji-sijine urip aneh sing ditemokake nganti saiki sing bisa urip ing banyu asin kanthi konsentrasi dhuwur. Amarga sugih unsur urip sing unik lan sugih, mula dipuji minangka "sumber daya sel" lan "agen perlindungan urip" dening komunitas ilmiah ing donya.
Ekstrak Dunaliella Salina nuduhake produk semi-cairan (ekstrak) utawa bubuk sing diprodhuksi dening galur salina liwat kultur, pemurnian cairan ganggang, sentrifugasi, ngumbah uyah lan dehidrasi, pemurnian lan proses liyane.
Ekstrak Dunaliella Salina sugih ing macem-macem karotenoid alami, asam folat, vitamin A, vitamin E, asam linolenat, asam linoleat, lesitin, salina, serat pangan, kalsium, wesi, seng lan luwih saka 70 jinis mineral lan unsur trace sing dibutuhake dening awak manungsa, lan uga sugih ing 18 jinis asam amino, 8 sing perlu kanggo awak manungsa.
β-karoten alami ing Ekstrak Dunaliella Salina diakoni minangka raja antioksidan ing bidang medis. Nduweni struktur khusus saka pirang-pirang ikatan rangkap poliene konjugasi, sing ngidini reaksi sing ora bisa dibalèkaké karo radikal bebas sing ngandhut oksigen, kanggo scavenge radikal bebas lan quench oksigen singlet, lan kanggo nangkep lan scavenge radikal bebas peroksida. Mulane, β-karoten minangka quencher radikal bebas sing apik, yaiku, terminator radikal bebas.
Efek antioksidan saka β-karoten, selenium, lan vitamin E ing Ekstrak Dunaliella Salina bisa ngilangi radikal bebas, nglindhungi sel saka radikal bebas, nglindhungi membran sel, lan ningkatake permeabilitas sel.
Ekstrak Dunaliella Salina bisa digunakake minangka aditif panganan anyar kanggo pewarna pangan, lan uga bisa nambah vitamin A sing dibutuhake dening awak manungsa. Nduweni anti-oksidasi sing kuat, anti-penuaan, perbaikan sinau lan memori, sesanti lan kesehatan kulit amarga kemampuan kanggo scavenge radikal bebas. efek. Panaliten liyane nuduhake yen Ekstrak Dunaliella Salina uga nduweni fungsi kesehatan sing kuat kanggo ningkatake kekebalan lan anti-radiasi. Mula, Ekstrak Dunaliella Salina digunakake minangka salah sawijining bahan mentah sing umum digunakake kanggo panganan kesehatan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)