+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Dulaglutide

Ngendi tuku Dulaglutide kanthi online? Produsen pasokan Dulaglutide bubuk 99.0% CAS 923950-08-7 digunakake kanggo perawatan diabetes tipe 2 & bobot awak.

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Harga Dulaglutide Kab,fungsi, aplikasi, spesifikasi, kutipan lan pabrikan, hubungi kita! Kita bakal menehi jawaban sing rinci.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 923950-08-7
Molecular Formula: C2646H4044N704O836S18
Bobot molekul: 59670.63
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99.0%

Indikasi
Cocog kanggo ngontrol gula getih ing wong diwasa kanthi diabetes jinis 2

fungsi
1. Nduweni proteksi ginjel;
2. Bisa ngontrol bobot kanthi efektif;
3. Nduweni efek protèktif kardiovaskular sing apik;
4. Nyandhet glikogenolisis lan glukoneogenesis ati;
5. Ngluwihi wektu pangan tetep ing weteng;
6. Mbantu pankreas ngeculake insulin kanggo nanggepi gula sing dhuwur ing getih sawise mangan;

Deskripsi Dulaglutide
Dulaglutide minangka salah sawijining obat hipoglikemik, sing bisa nyuda napsu, nyuda peristaltik gastrointestinal, lan duwe efek hipoglikemik lan bobote.
Dulaglutide minangka jinis anyar saka analog peptida-1 (GLP-1) kaya glukagon, sing diprodhuksi dening teknologi rekombinan DNA lan nggunakake sel CHO. Bisa ngedhunake gula getih, ningkatake fungsi sel β pankreas, tundha pengosongan lambung lan nambah efek farmakologis saka rasa kenyang.
Dulaglutide tumindak ing reseptor GLP-1, ningkatake sekresi insulin kanthi cara sing gumantung karo konsentrasi glukosa, nyegah sekresi glukagon, lan bisa nundha pengosongan lambung, nyuda asupan panganan liwat suppressing napsu pusat. Ing tembung liya, sacara ora langsung ningkatake sekresi insulin lan entuk efek hipoglikemik kanthi macem-macem cara. Mulane, iku uga duwe efek protèktif tartamtu ing sel islet lan bisa alon mudhun Gagal sel islet.
Dulaglutide minangka salah sawijining obat hipoglikemik sing umum. Bisa èfèktif ngrangsang sekresi insulin, nanging uga nduweni efek nglindhungi ginjel, ngurangi bobot, lan benefiting sistem jantung. Minangka jinis obat hipoglikemik anyar, bisa nambah katergantungan awak marang glukosa kanthi nyata, saéngga ningkatake sekresi insulin kanthi cepet, ningkatake bentuk sel insulin, ngrangsang reproduksi terus-terusan lan wutah sel insulin, lan pungkasane nundha pengosongan sel. weteng kanggo entuk efek hypoglycemic.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)