+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Dihydromyricetin (DHM)

Produsen Langsung Dijual Flavonoid Dihydromyricetin (DHM) | Ampelopsin diekstrak saka Ekstrak Teh Anggur 98% lan Ekstrak Hovenia Dulcis 20% 10% 10:1.

High Quality Best Price Dihydromyricetin Bubuk kanggo kesehatan ati ing suplemen. Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Vine Tea Leaf, Hovenia Dulcis
Jeneng Liyane: Ampelopsin
NO CAS.: 27200-12-0
Formula molekular: C15H12O8
Bobot molekul: 320.253
Keterangan:
Ekstrak Teh Anggur: 98% (Bubuk Putih) 30% larut ing banyu (Bubuk Kuning Coklat)
Ekstrak Hovenia Dulcis: 20% 10% 10:1 (Bubuk Kuning Coklat)
Cara Tes: HPLC

fungsi
1. Proteksi ati, bisa nglindhungi ati, nyepetake dekomposisi metabolit etanol asetaldehida kanthi cepet, lan nyuda karusakan ing sel ati;
2. Bisa ningkatake aktivitas dehidrogenase laktat serum sing disebabake dening cedera sel ati lan nyegah pembentukan serat kolagen ing sel M hepatik;
3. Efek anti-tumor, bisa nyandhet proliferasi sel kanker ati, sel kanker payudara, sel kanker prostat lan sel kanker kandung kemih, lan ningkatake apoptosis saka macem-macem sel tumor;
4. Bisa nglindhungi sel ing awak saka karusakan radikal bebas, lan nduweni macem-macem fungsi kayata anti-tuwa, anti-kanker, nyandhet aterosklerosis, lan ngimbangi metabolisme lipid;
5. Nduweni efek radikal bebas anti-oksidatif, bisa nyandhet pembentukan thrombus ing awak, lan duweni efek unik kanggo ngedhunake lipid getih;
6. Bisa nambah sirkulasi getih, ngedhunake kolesterol, nyuda kedadeyan penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular, lan uga nambah gejala penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular;
7. Bisa nambah memori awak;
8. Ningkatake kakebalan manungsa;
9. Efek antibakteri;
10. Ngatur gula getih lan nyegah diabetes;
11. Efek antioksidan;

Deskripsi Dihydromyricetin (DHM)
Dihydromyricetin, sing biasane diekstrak saka ekstrak teh anggur lan ekstrak hovenia dulcis, minangka flavonoid khusus. Saliyane karakteristik umum flavonoid, uga nduweni fungsi kanggo ngilangi keracunan alkohol, nyegah ati lan lemak alkohol. Ati, nyandhet rusake sel ati, nyuda kedadeyan kanker ati lan liya-liyane. Dihydromyricetin duweni efek sing cepet lan tahan suwe.
Dimyricetin minangka salah sawijining komponen aktif utama tèh anggur lan jeruk aurantium. Kaya flavonoid liyane, dihydromyricetin nduweni fungsi anti-oksidasi, mateni radikal bebas, scavenging sitotoksin manungsa, lan ningkatake kekebalan seluler. Iki nduweni peran penting kanggo nyegah lan ngobati penyakit fungsional kayata sistem pernapasan manungsa, sistem pencernaan, sistem kardiovaskular, sistem saraf, sistem kekebalan lan sistem endokrin. Dihydromyricetin minangka senyawa flavonoid, sing bisa ngilangi keracunan alkohol, nyegah ati alkohol lan ati lemak, nyegah rusake sel ati, nyuda insiden kanker ati, nyuda tingkat lipid lan gula getih, nambah kegiatan SOD, lan nglindhungi ati lan ati. . Nduwe efek khusus. Alasan kenapa teh rotan minangka produk teh sing apik amarga kandungan flavonoid sing dhuwur.
Dihydromyricetin nduweni macem-macem aktivitas farmakologis, saliyane kanggo anti-tumor, anti-oksidasi, anti-inflamasi lan efek liyane, uga nuduhake aktivitas biologi tartamtu kayata anti-kelelahan, anti-trombosis lan regulasi lipid getih. Dihydromyricetin duweni efek radikal bebas antioksidan, bisa nyandhet pambentukan thrombus ing awak, lan duwe efek unik kanggo ngedhunake tekanan getih. Dihydromyricetin minangka antioksidan sing kuat, sing bisa ngilangi radikal bebas oksigen ing awak kanthi efektif. Efek antioksidan bisa nyegah degenerasi lan penuaan sel, lan uga nyegah kedadeyan kanker.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)