+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Delta Turu Inducing Peptida

Ngendi tuku Delta Sleep Inducing Peptide?
Pasokan Pabrik Delta Sleep Inducing Peptide/DSIP (Emideltide) Dijual/Delta Turu Inducing Price Peptida. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Hubungi kita kapan wae yen sampeyan kasengsem ing Delta Sleep Inducing Peptide (DSIP).

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Emideltide; DSIP; δ-Sleep Inducing Peptide
NO CAS.: 62568-57-4
Urutan: Тrр-Аlа-Gly-Gly-Asp-Ala-Ser-Gly-Glu
Formula Molekuler: C35H48N10O15
Bobot molekul: 850
Spesifikasi: 98%
Penampilan: bubuk putih
Sumber: Synthetic

fungsi
1. Antioksidan;
2. Anti-kuatir;
3. Anti-Aging;

Deskripsi Delta Sleep Inducing Peptide (DSIP)
Delta Sleep Inducing Peptide (DSIP) yaiku neuropeptida sing pisanan ditemokake ing taun 1974. Iki asale saka urutan asam amino saka peptida hipotalamus sing disebut faktor pelepas hipotalamus, sing melu regulasi turu. DSIP dikenal kanthi potensial kanggo nyebabake turu lan ningkatake kahanan turu sing jero.
Fungsi utama DSIP yaiku ngatur pola turu lan ningkatake turu sing tenang. Wis ditemokake duwe macem-macem efek ing awak, kalebu kemampuan kanggo ngurangi kuatir, nambah toleransi pain, lan modulate release saka hormon liyane. DSIP dipercaya bisa kerja kanthi tumindak ing neurotransmitter gamma-aminobutyric acid (GABA), sing melu regulasi turu lan istirahat.
Delta Sleep Inducing Peptide minangka nonapeptida sing ditemokake ing neuron, organ perifer, lan plasma. Neuropeptida iki utamane nyebabake turu ing mamalia.
Delta Sleep Inducing Peptide minangka kompleks peptida kanthi sifat antioksidan sing kuat banget. Bisa mbantu nyuda produksi radikal bebas lan ndandani karusakan sel sing disebabake dening radikal bebas. Nalika radikal bebas diprodhuksi ing awak manungsa, bakal ngrusak asam nukleat, protein lan lipid sel, saéngga nyepetake proses penuaan. Sifat anti-oksidatif Delta Sleep Inducing Peptide kanthi efektif bisa netralake radikal bebas, nglindhungi integritas sel, lan nundha kedadeyan tuwa.
Saliyane anti-oksidasi, Delta Sleep Inducing Peptide uga nduweni macem-macem fungsi kayata ningkatake kekebalan, ningkatake metabolisme, lan ningkatake elastisitas kulit.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)