+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Asam dehydrocholic

Produsen Price Asam dehydrocholic Bubuk CAS 81-23-2 saka Green Stone.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar. >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 81-23-2
Formula molekular: C24H34O5
Bobot molekul: 402.531
Penampilan: bubuk putih

efek
Ningkatake sekresi empedu (komponen cairan), ngilangi penyumbatan empedu, mbantu pencernaan lan panyerepan lemak, lan duwe efek ngusir watu.

Tindakan farmakologis
1. Asam dehydrocholic minangka turunan sintetik saka asam empedu, sing bisa ngasilake stimulasi fisiologis menyang sel ati, nambah aliran getih ati, metabolisme sel empedu sing kuat, lan nambah kelembapan ing empedu. Mulane, sekresi empedu mundhak, nanging ora. Tambah komponen padhet ing empedu, saéngga ngencerake empedu lan ngresiki saluran empedu.
2. Ningkatake ekskresi pigmen empedu lan diuresis.
3. Nalika saluran empedu wis inflamed, asam dehydrocholic bisa nggawe secrete jumlah gedhe saka empedu viskositas kurang, nyegah stasis empedu, lan nyegah infèksi saluran empedu munggah.
4. Asam dehydrocholic isih nduweni efek ngusir watu, lan efek kasebut luwih apik nalika digabungake karo antispasmodik.

Deskripsi Dehydrocholic Acid
Asam dehydrocholic minangka asam empedu sintetik sing disiapake saka oksidasi asam kolat karo asam kromat. Wis digunakake kanggo stimulasi sekresi lipid bilier.
Asam dehydrocholic diprodhuksi saka asam kolat kanthi oksidasi. Panggunaan utama asam dehydrocholic minangka bantuan pencernaan ing industri suplemen diet. Biasane dirumusake karo enzim kaya papain lan pancreatin. Nduweni efek stimulasi ing sekresi empedu dening ati (choleretic); mbenakake panyerepan bahan pangan sing penting ing negara sing ana gandhengane karo pembentukan empedu sing kurang.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)