+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Pecut Rusa

We sumber Ekstrak Pecut Rusa ,lan nyedhiyani pelanggan Deer Whip Extract Powder Price,For Sale,Supplier/Produsen ing Green Stone.

Tuku Ekstrak Pecut Kancil Online Langsung Saka Watu Ijo.Rega Pabrik.Layanan siji-mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Penis et Testis Cervi
Bagean sing Digunakake: Alat kelamin kidang
Spesifikasi: 10:1, 30:1, 50:1
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Bisa nambah fungsi seksual;
2. Ningkatake kakebalan;
3. Anti-kelelahan;
4. Ngatur fungsi endokrin, ningkatake kabugaran fisik;
5. Nguatake otot lan balung;
6. Anti-tuwa;

aplikasi
Pangan lan wedang, produksi produk kesehatan

Deskripsi Ekstrak Pecut Rusa
Deer Whip minangka alat kelamin njaba saka buck, sing ngandhut akeh protein lan hormon. Ngombe Ekstrak Pecut Rusa nduweni mupangat tartamtu kanggo fungsi seksual pria. Contone, protein sing ana ing Deer Whip Extract bisa nambah asam amino sing cocog kanggo awak manungsa. Hormon-hormon sing ana ing zakar kidang, utamane akehe hormon lanang sing ana ing testis penis kijang, bisa ningkatake fungsi seksual wong lanang setengah baya lan tuwa. Ing tumindak hormon, ereksi penile lan impotensi bakal diobati sebagian. Disaranake pasien supaya ora ngombe zakar rusa kanggo nambani impotensi.
Ekstrak Pecut Rusa kanthi efektif bisa ningkatake kekebalan awak lan nyegah selesma. Uga bisa nambah kakebalan awak, ngatur fungsi endokrin, lan nambah fitness fisik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)