+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

D-Psicose

Pabrik Pasokan kalori rendah lan pemanis gula darah rendah D-psicose/D-Allulose CAS 551-68-8 kanggo suplemen diet.

Endi tuku D-psikos bubuk kanggo suplemen?
We nyuplai D-psicose kualitas dhuwur, saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan murni D-psicose.
Yen sampeyan kasengsem ing bubuk, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: D-Allulose; Allulose; Psicose; D-Ribo-2-hexulose; Pseudofruktosa
NO CAS.: 551-68-8
Formula molekular: C6H12O6
Bobot molekul: 180.156
Penampilan: bubuk putih

fungsi:
1. Gula rendah kalori.
2. Ora ana pengaruh ing gula getih.
3. Bisa dadi bagéan saka diet sehat .
4. Rasa lan Tekstur gula, tanpa kabeh kalori.
5. Kontribusi kalori luwih sithik (kurang luwih 90 persen) tinimbang gula.
6. Gula sabar-loropaken.
7. Ngatur mikroekologi usus.

aplikasi
1. Panganan lan omben-omben sing kurang kalori, tanpa gula
2. Panganan lan omben-omben kanggo wong sing nandhang gula getih dhuwur utawa diabetes
3. Panganan lan omben-omben kanggo mundhut bobot
4. D-Psicose nawakake resik, rasa manis saka gula nggawe becik ing sawetara saka sudhut panganan. Lan amarga iku gula, fungsi kaya gula kanggo nggawe panganan lan omben-omben sing kurang kalori luwih enak, utawa nyuda kalori ing produk gula lengkap.
* Minuman berkarbonasi lan non-karbonat
* Rol, kue, pai, kue, biskuit lan frosting
* Yogurt, loro biasa lan beku
* Dessert susu beku, kalebu es krim biasa, porsi alus, sorbet
* Saos salad
* Jam lan jeli
*Permen karet
* Candies hard lan alus
* Saos manis lan sirup
* Gelatin, puding lan isi
* Krim adhedhasar lemak digunakake ing cookie lemak / kalori sing diowahi, kue lan kue
* Panganan medis
* Kopi campur

Description About D-Psicose
D-Psicose minangka epimer fruktosa, monosakarida langka sing ana ing alam nanging isine sithik banget. Manis 70% sukrosa, lan kalori 0.3% sukrosa. Nduweni ciri rasa lan volume sing padha karo sukrosa, lan minangka pengganti sukrosa sing paling apik ing panganan. Iki diarani "sukrosa rendah kalori". Amerika Serikat disetujoni minangka zat GRAS (Generally Recognized As Safe), ngidini D-psicose digunakake minangka aditif diet lan sawetara bahan panganan. Amerika Serikat, Jepang, Korea Selatan, lan liya-liyane wis digunakake ing baking, omben-omben, permen lan panganan liyane.
Rasane kaya sukrosa nanging kalori luwih sithik tinimbang sukrosa, dadi pengganti sukrosa sing cocog kanggo wong sing ngalami obesitas lan diabetes.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)