+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

D-Glucuronolactone

tuku D-Glucuronolactone Bubuk CAS 32449-92-6 ing minuman energi kanthi rega pabrik.

Pasokan Pabrik. Produsen & Supplier. Layanan siji-mandeg. Entuk Penawaran. Mangga hubungi kita kapan wae yen sampeyan kasengsem ing Glucuronolactone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Glucuronolactone
NO CAS.: 32449-92-6
Formula molekular: C6H8O6
Bobot molekul: 176.124
Katon: Wêdakakêna kristal putih
Kapadhetan: 1.76 g/cm3 (30 °C)

fungsi
1. Tambah manungsa waé;
2. Ngapikake kinerja atletik;
3. Anti-kelelahan;

aplikasi
1. Minangka aditif kanggo ngombe energi;
2. Produk kesehatan;

Deskripsi D-Glucuronolactone
D-Glucuronolactone minangka bahan kimia alami ing awak sing digunakake kanggo mbangun akeh jaringan simpul. Iki diprodhuksi ing ati liwat metabolisme glukosa. Saliyane kanggo panggunaan awak dhewe, bahan kimia kasebut digunakake ing pirang-pirang minuman energi.
Jaringan ros-rosan minangka jaringan fibrosa sing dumadi sacara alami ing awak. D-Glucuronolactone minangka komponèn penting saka jinis jaringan iki lan digunakake kanggo mbentuk struktur kasebut. Minangka senyawa, nduweni titik lebur 175 °C lan katon putih ing vitro.
Glucurolactone asring kalebu ing omben-omben energi ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang diet normal. D-Glucuronolactone dipercaya bisa nglawan rasa kesel lan menehi rasa sehat

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)