+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Cymbidium Goeringii

Pasokan Pabrik Ekstrak Cymbidium Goeringii Ekstrak bubuk / Orchilean 10: 1 kanggo suplemen binaraga.
Kualitas & Rega Pabrik Dijamin. Pabrik Pasokan.Kirim rincian pitakon lan entuk conto gratis lan entuk rega paling anyar.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Orchilean
Jeneng Botani: Cymbidium GoeringII (reichb.f.) Reichb.f.
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Cara Tes: TLC
Bagéan sing Digunakna: Jamu Kabèh

fungsi
1. Nduweni efek terapeutik sing apik ing neurasthenia manungsa;
2. Uga nduweni efek terapeutik sing apik ing tuberkulosis manungsa;
3. Bisa nambani discharge bawok abnormal ing wanita;
4. Uga bisa nambani watuk ing manungsa;
5. Bisa nambah energi lan mbantu awak adaptasi karo lingkungan stres sing dhuwur;

Deskripsi Ekstrak Cymbidium Goeringii
Ekstrak Cymbidium Goeringii bisa mbantu awak adaptasi karo macem-macem tantangan stres, kayata nalika latihan intensitas dhuwur utawa stres lingkungan kalebu polutan lan racun.
Khusus, Ekstrak Cymbidium Goeringii ngrangsang lan ngisi energi sel lan sistem awak, mbantu ngatur homeostasis kita; kanthi mengkono, kita bisa adaptasi kanthi tepat kanggo stres lan nambah stamina lan ketahanan fisik lan mental.
Ekstrak Cymbidium Goeringii uga ngandhut biopeptida sing disebut Cymbidine-A, vasodilator kuat lan diuretik; Kajaba iku, ngandhut antioksidan disebut Gigantol, kang dianggo synergistically karo Cymbidine-A kanggo panggawe Tambah ing release Nitric oxide.
Kanthi cara iki, Ekstrak Cymbidium Goeringii bisa ningkatake kinerja atletik kanthi nambah volume stroke, aliran getih, lan nambah produksi oksida nitrat, sing mbantu ngirim luwih akeh oksigen lan nutrisi menyang jaringan otot nalika latihan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)