+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Curcumin

Rega grosir Ekstrak Jahe bubuk Curcumin 95% saka Green Stone.
Pabrik Pasokan Curcumin Powder Cas 458-37-7, hubungi kita.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Curcumin Longa L.
Bagian Digunakake: Root
NO CAS.: 458-37-7
Formula molekular: C21H20O6
Bobot molekul: 368.385
Penampilan: bubuk kuning oranye
Spesifikasi: 95%

fungsi
1. Ngapikake kakebalan;
2. Bantuan kanggo nyegah demensia;
3. Anti-kanker, antioksidan, anti-inflamasi, antijamur;
4. Nyegah awak saka karusakan saka radikal bebas;
5. Nyegah pembengkakan sendi, arthritis, penyakit kardiovaskular;
6. Nduwe antikoagulan, nyuda lipid, anti-atherosclerotic, anti-tuwa;

aplikasi
1. Aditif panganan;
2. Kedokteran;
3. Produk Kesehatan;

Deskripsi Tepung Curcumin
Curcumin diekstrak saka akar Curcumin Longa L..
Curcumin minangka antioksidan kuat sing nglindhungi awak saka karusakan radikal bebas. Kapasitas antioksidan kasebut kabukten bisa dibandhingake karo vitamin E lan vitamin C. Amarga sifat antioksidan dhewe, kurkumin bisa ngilangi radikal bebas lan nyuda tingkat glutathione sing dhuwur sing disebabake dening radikal bebas, saéngga nambah detoksifikasi ati lan nyuda kemungkinan kanker sel.
Curcumin nduweni macem-macem aktivitas farmakologis kayata anti-inflamasi, antioksidan, ngatur lipid, anti-virus, anti-infèksi, anti-tumor, anti-koagulasi, fibrosis anti-hepatik, anti-aterosklerosis, lan liya-liyane. keracunan kurang lan sawetara reaksi salabetipun.
Curcumin saiki minangka salah sawijining pewarna panganan alami paling gedhe ing donya, lan minangka aditif panganan sing disetujoni dening Organisasi Kesehatan Dunia, Administrasi Pangan lan Narkoba AS lan akeh negara.
Para panaliti ora mung kepincut karo curcumin minangka obat anti-inflamasi non-steroid, nanging amarga sifat chemopreventive, curcumin nduweni sifat pencegahan sing luas marang penyakit. Amarga kasunyatan manawa riset medis modern nemokake manawa kedadeyan akeh penyakit ing awak manungsa ana hubungane karo pembentukan radikal bebas lan partisipasi reaksi inflamasi, aktivitas antioksidan lan efek anti-inflamasi kurkumin wis narik perhatian sing akeh. saka sarjana ing njero lan luar negeri.
Curcumin bisa nyegah karusakan sel saraf otak, ningkatake fungsi sel saraf otak, lan nyegah penyakit Alzheimer.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)