+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Curculin

Produsen nyedhiyakake food grade Curculin/Neoculin bubuk pemanis alami saka curculigo latifolia.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Neoculin
Sumber: Curculigo Latifolia
Spesifikasi: 10:1, 20:1, 30:1, 50:1
Penampilan: bubuk coklat

Sifat Manis
Curculin dianggep minangka pemanis sing kuat lan kacarita 430 nganti 2070 kaping luwih manis tinimbang sukrosa kanthi bobot.

aplikasi
Agen Perisa, Penambah Nutrisi, Pemanis

Deskripsi Curculin
Curculin kasusun saka rong subunit identik (NBS) saka 114 residu asam amino, dene Neoculin minangka subunit asam glikosilasi (NAS) saka 113 residu asam amino lan subunit basa (NAS) sing kasusun saka heterodimer.
Curculin minangka protein manis sing diisolasi saka woh Curculingo Latifolia, tanduran Amaryllidaceae ing Malaysia. Indeks kemanisan kira-kira 550 kaping sukrosa. Sawise rasa manis ilang, asam sitrat utawa Vc bisa digunakake kanggo ngindhuksi pemulihan lan ngasilake rasa manis sing kuwat. Iki minangka protein magis sing nduweni rasa manis dhewe lan bisa nambah asam organik kayata asam sitrat. Curculin ora mung minangka pemanis, nanging uga minangka agen perasa sing ngowahi rasa asem dadi manis. Kaya protein ajaib, curcumin uga bisa nyebabake owah-owahan rasa. Bentenipun, punika manis ing dhewe. Sawise ilat ndemek protein, banyu lan larutan asam bisa nyebabake rasa manis. Ing taun-taun pungkasan ing Kulon, wong tambah akeh nggunakake Curculigo kanggo nyebut tanduran iki.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)