+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Peptida Buaya

Tuku Food Grade Buaya Peptida Bubuk Online karo rega paling apik ing Green Stone.

Where tuku. Nyedhiyakake Peptida Buaya saka pabrik kita.Pemasok & Produsen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Bahan Baku: Daging Buaya
Bobot Molekul Rata-rata: 500-1000D
Fitur Produk: Bubuk kuning cahya, meh ora ana ambune

Wuku
1. Protein tambahan;
2. Nglawan kesel;
3. Bisa kanthi efektif mbusak radikal bebas sing mbebayani kanggo awak manungsa;
4. Bisa nyegah osteoporosis kanthi efektif;
5. Nduweni efek ndandani apik ing karusakan ati;
6. Nduweni efek terapeutik sing apik kanggo disfungsi seksual;
7. Bisa nambah kakebalan manungsa;
8. Bisa èfèktif nambah metabolisme sel lan ndandani sel degenerated manungsa;
9. Bisa nambah sistem pencernaan manungsa lan nambani penyakit usus kronis;
10. Bisa ningkatake wutah lan perkembangan;
11. Ngatur flora usus lan ningkatake pertumbuhan probiotik;
12. Bisa nambah kolagen kanthi apik, lan nduweni fungsi kaendahan lan kesehatan;
13. Ningkatake metabolisme normal awak lan njaga sampeyan saka bebaya lemak getih dhuwur lan lemak dhuwur;
14. Bisa nyandhet enzim konversi angiotensin kanthi efektif, supaya bisa nyuda tekanan getih;
15. Bisa ndandani sel sing rusak, nambah fungsi sel pulo, ningkatake sekresi insulin lan mujudake fungsi pulo, lan ing wektu sing padha nambah efek enzim antioksidan, nyuda oksidasi, lan nyuda kedadeyan komplikasi diabetes;
16. Ningkatake ekspresi faktor neurotropik, nyegah produksi amiloid lan deposisi, lan nyegah pembentukan plak neuritik, saéngga nyegah utawa nundha penyakit Alzheimer (AD);

Description Babagan Crocodile Peptida
Bahan baku peptida buaya dijupuk saka baya Siam sing ditanem kanthi kualitas dhuwur ing Pulo Hainan. Kita ngasilake peptida buaya kanthi nggunakake teknologi pencernaan enzimatik biologis supaya bisa nahan fragmen baya bioaktif kanthi apik, kanthi kelarutan sing apik, stabilitas, viskositas rendah. , lan sifat fisik lan kimia liyane, sing nduweni skenario aplikasi luwih akeh tinimbang baya lan minangka bahan mentah sing apik banget kanggo panganan kesehatan, produk perawatan kesehatan lan kosmetik.
Crocodile Peptide nduweni aktivitas lan keragaman sing kuat, lan umume nduweni karakteristik bobot molekul cilik, panyerepan gampang tanpa pencernaan, ora ana kompetisi karo nutrisi liyane kanggo panyerepan, ora ana konsumsi energi awak, lan panyerepan aktif langsung lan lengkap dening awak manungsa.
Crocodile Peptide ngandhut asam amino penting kanggo awak manungsa, asam lemak tak jenuh kanthi nilai nutrisi sing dhuwur kanggo awak manungsa, lan macem-macem unsur tilak.
Crocodile Peptide kanthi efektif bisa mbusak radikal bebas sing mbebayani kanggo awak manungsa, nambah kapasitas antioksidan awak, nyuda produksi produk oksidasi, lan nglindhungi awak saka macem-macem kerusakan oksidatif, saéngga nyegah macem-macem penyakit sing ana gandhengane karo karusakan radikal bebas.
Crocodile Peptide uga bisa nyedhiyakake bahan mentah kanggo sistem kekebalan kanggo ngasilake antibodi marang bakteri lan infeksi, lan entuk efek ningkatake kekebalan manungsa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)