+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Creatine Monohydrate

Apa creatine monohydrate? Tuku Creatine Monohydrate Powder CAS 6020-87-7 99.0% min saka Green Stone.

Produsen Creatine Monohydrate Bubuk kanggo Suplemen Binaraga. Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

CAS No .: 6020-87-7
Molecular Formula: C4H9N3O2·H2O
Bobot molekul: 149.15
Penampilan: Bubuk Kristal Putih
Kemurnian: 99.0% min

fungsi
1. Bantuan karo penylametan otot, jaringan awak mimpin lan wutah otot;
2. Bisa nambah daya bledosan otot, kanthi efektif nambah volume otot;
3. Bisa nyandhet generasi faktor lemes otot, nyuda lemes lan tension, lan bantuan awak waras;
4. Nyepetake sintesis protein ing awak manungsa, nggawe otot luwih kuwat lan nambah elastisitas otot;
5. Ngapikake distrofi otot ing wong tuwa lan tuwa, tundha tuwa;
6. Ngurangi kolesterol, lipid getih, tingkat gula getih;

aplikasi
Digunakake kanthi akeh ing panganan, omben-omben, aditif produk kesehatan. Bisa nyuda lemes lan tension, mulihake fitness fisik, akselerasi sintesis protein ing awak manungsa, nambah elastisitas otot.

Deskripsi Creatine Monohydrate
Rong fungsi utama creatine monohydrate yaiku njaga banyu intraselular lan ningkatake produksi ATP ing sel otot, yaiku, nambah otot. Mesthi, pangopènan banyu ora langsung makili wutah otot. Creatine monohydrate mung nyedhiyakake promosi sintesis otot. Nyatane, wutah otot utamane gumantung marang sintesis protein, yaiku, paningkatan sel otot.
Creatine monohydrate bisa kanthi cepet mulihake kabugaran fisik, nyepetake sintesis protein ing awak manungsa, ningkatake elastisitas otot, lan nyuda kolesterol, lipid getih, lan tingkat gula getih. Mulane, creatine monohydrate cocok kanggo latihan biasa, ritmis, intensitas dhuwur, lan eksplosif. Kanthi tepat, suplemen creatine ora dilarang dening organisasi olahraga lan kebugaran. Saliyane nambah kinerja olahraga (daya tahan, kekuatan, kacepetan, explosiveness) karo creatine monohydrate, Bodybuilders uga bisa bantuan nyepetake Recovery otot, ningkataké wutah otot mimpin, hydrate jaringan otot, lan ningkataké aliran nutrisi.
Creatine monohydrate umume digunakake minangka aditif ing panganan, pakan lan omben-omben, uga minangka bahan tambahan nutrisi. Creatine monohydrate lair saka kabutuhan protein dening binaragawan. Iki minangka produk creatine pisanan ing industri binaraga, lan uga minangka suplemen olahraga sing paling laris ing industri binaraga ing wiwitan lan saiki. Dheweke njupuk creatine utamane kanggo nambah energi lan nambah energi. Otot, mundhut lemak, nambah tujuan latihan.
Dikenal minangka salah sawijining suplemen nutrisi sing paling populer lan efektif, creatine monohydrate cukup dhuwur kanggo saingan karo produk protein minangka salah sawijining "suplemen paling laris." Iki dirating minangka produk "kudu digunakake" kanggo binaragawan, lan uga akeh digunakake dening atlit ing olahraga liyane, kayata pemain bal-balan lan basket, sing pengin nambah tingkat energi lan kekuatan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)