+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Cotinus Coggygria

Pasokan Pabrik Ekstrak Pohon Asap/Ekstrak Cotinus Coggygria Suplemen 98% Fisetin Powder (dening HPLC).

Grosir Suplemen Kesehatan Alami Bahan Baku Ekstrak Daun Cotinus Coggygria kanthi rega paling apik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Wit Smoke; Ekstrak Daun Cotinus Coggygria
Jeneng Binomial: Cotinus coggygria Scop.
Bahan aktif: Fisetin
Bagian sing digunakake: Batang & Godhong
Spesifikasi: 98% Fisetin (dening HPLC)
Penampilan: bubuk kuning alus

fungsi
1. Antikoagulan lan nyuda tekanan getih;
Flavonoid minangka salah sawijining komponen utama Cotinus chinensis, sing duwe efek antikoagulan lan antitrombotik sing jelas.
2. Ndandani karusakan ati;
Fisetin ing cotinus duwe pengaruh tartamtu ing metabolisme glukosa. Majalah "Diagnostik Laboratorium China" wis nerbitake laporan kasebut. Shen Qingliang lan studi sarjana liyane babagan sirup sumac nuduhake yen sumac nduweni efek protèktif lan ndandani sing jelas marang karusakan ati sing disebabake dening hepatitis, lan bisa ningkatake aktivitas sel kekebalan lan fungsi organ kekebalan kanthi signifikan.
3. Ningkatake wutah rambut;
Ana akeh laporan babagan efek ekstrak godhong Cotinus chinensis kanggo ningkatake wutah rambut, lan awak banyu uga duwe efek protèktif tartamtu ing kulit lan membran mukus. Mekanisme tumindak bisa uga ekstrak Cotinus chinensis ngindhuksi faktor pertumbuhan rambut, saéngga ngatur wutah lan siklus pertumbuhan rambut.
4. Anti-kanker;
Fisetin wis ditampilake kanggo nyandhet wutah saka sel kanker ing pasinaon laboratorium .Panaliten ngevaluasi efek fisetin marang melanoma lan kanker prostat, pankreas lan paru-paru.
5. Kesehatan otak lan Kesehatan Mental;
Kanthi nyuda stres oksidatif lan inflamasi, bubuk fisetin nglindhungi otak lan ningkatake kognisi lan kesehatan mental. Uji klinis dibutuhake kanggo ngonfirmasi efek sing ramah otak.
6. Kesehatan Jantung;
Fisetin bisa ndhukung kesehatan jantung kanthi nyuda tingkat kolesterol dhuwur, ningkatake sirkulasi, lan nglindhungi jantung saka stres oksidatif.
7. Anti-tuwa;
Fisetin Slows proses tuwa awak nyisihaken dhewe saka sel senescent (sel sing mandheg pamisah).

Deskripsi Ekstrak Cotinus Coggygria
Cotinus Coggygria sejatine spesies wit godhong abang sing digunakake kanggo hiasan. Godhong tanduran dadi abang ing musim gugur lan katon apik banget. Nyatane, Cotinus uga nduweni nilai obat sing sugih, sing bisa dideleng saka khasiat.
Ekstrak Cotinus Coggygria diekstrak saka Cotinus coggygria Scop, bahan aktif yaiku fisetin, lan bubuke kuning. Wis ditemokake nduweni peran penting ing kesehatan manungsa. Kaya polifenol umume, fisetin minangka antioksidan sing kuat. Fisetin minangka flavonol alami sing kalebu klompok polifenol flavonoid.
Cotinus Coggygria Extract bisa detoksifikasi pain, saka godhong kanggo werna bisa digunakake minangka bahan medicinal, supaya nilai medicinal banget sudhut, komponen kimia sing ana ing kayu bisa mbusak panas lan detoksifikasi, nanging uga anti-bakteri anti-natoni, anti- lemes, bisa nambani kadhemen, gingivitis, hipertensi lan penyakit liyane, jaundice hepatitis duwe efek apik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)