+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Akar Costus

tuku Ekstrak Akar Costus Online - Rega Ekstrak Root Costus, Didol, Grosir.

Produsen Pasokan Ekstrak Root Costus India / Ekstrak Saussurea Lappa / Ekstrak Radix Aucklandiae / Ekstrak Radix Aucklandiae saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Saussurea Lappa; Ekstrak Root Costus India; Ekstrak Radix Aucklandiae
Jeneng botani: Radix Aucklandiae
Bagian Digunakake: Root
Spesifikasi: 10:1
Cara Tes: UV
Penampilan: bubuk kuning coklat
Bahan Aktif: Costuslactone, Dihydro costuslactone, Saussurealactone, Costunolide, Dihydrocostunolide

fungsi
1. Highly efektif ing bobot mundhut lan kobong lemak;
2. Mbantu nyeri weteng, ngresiki saluran pencernaan lan ningkatake pencernaan sing apik;
3. Nyucikake getih saka racun-racun lan mbantu nambah warna kulit Nyepetake penyembuhan luka lan alergi kulit;
4. Anti-natoni, wis membran lysosomal stabil lan efek anti-proliferatif;
5. Nduwe aktivitas antitumor sing signifikan;
6. Bisa ningkatake sekresi somatostatin, sing migunani kanggo perawatan ulkus peptik;
7. Efek ing sistem kardiovaskular utamane nyuda tekanan getih lan anti-koagulasi;
8. Nurunake tingkat kolesterol lan trigliserida getih, uga komponen sing nggedhekake pembuluh getih lan nyuda tekanan getih;
9. Nduweni efek nyegah agregasi platelet sing disebabake dening ADP;
10. Imunomodulasi, regulasi sistem saraf pusat;
11. Anti-oksidasi;

Deskripsi Ekstrak Akar Costus(Ekstrak Radix Aucklandiae)
Costus minangka genus tanduran herbaceous tropis perennial saka kulawarga costus (Costaceae). Padha asring ditondoi lan dibedakake saka sederek kayata Zingiber (jahe sejati) kanthi batang spiral. Genus sakabèhé asring diarani jahe spiral, nanging iki uga bisa ngarujuk marang C. barbatus khusus.
Ekstrak akar Costus dipanen lan dikeringake kanggo digunakake ing obat herbal, nanging sisa tanduran digunakake kanggo macem-macem zat. Ing Asia, ekstrak oyod Costus digunakake dening industri panganan kanggo ngrasakake permen lan omben-omben, lan minangka bahan kanggo minyak wangi, sampo lan pewarna rambut.
extract ROOT Costus bisa digunakake kanggo ngredhakaké pain dening mromosiaken aliran qi, lan kanggo nambah pencernaan dening reinforcing fungsi limpa.
Ekstrak akar Costus mbantu nyuda distensi epigastrik. Ekstrak akar Costus uga digunakake kanggo ngobati nyeri abdomen, diare, lan tenesmus kanthi nutrisi limpa lan mbusak stasis ing weteng lan usus.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)