+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Bubuk Oligopeptida Jagung

Bahan Pangan Kesehatan Suplemen Diet Bubuk Oligopeptida Jagung.
Pasokan Pabrik Ekstrak Jagung Berkualitas Tinggi Oligopeptida Jagung Bubuk.

Kita nyedhiyakake Bubuk Oligopeptida Jagung berkualitas tinggi, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake bubuk Oligopeptida Jagung murni kanggo para pelanggan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Bahan Baku: Protein jagung
Bobot Molekul Rata-rata: 500-800D
Fitur Produk: Bubuk kuning cahya, meh ora ana ambune
Spesifikasi: 75%

fungsi
1. Meksa getih ngisor: Zein nyegah enzim angiotensin-konversi enzim, mangkono Mudhunake meksa getih;
2. Dispel efek alkohol: bisa nyandhet panyerepan alkohol ing weteng, nambah kegiatan alkohol dehidrogenase lan aldehida dehidrogenase, lan ningkataké metabolisme lan excretion saka alkohol ing awak, nyegah alkoholisme;
3. Jaga ati: Komposisi asam amino ing Oligopeptida Jagung, isi asam amino cabang (leucine, isoleucine, valine) dhuwur banget, saéngga bisa nindakake produk kanggo wong penyakit ati;
4. Ningkatake kakebalan;
5. Minangka jenis agen nutrisi kanggo ngatur fungsi gastroenteritis;
6. Nduweni efek Anti-kelelahan;

aplikasi

Suplemen kesehatan; Enhancer nutrisi;Produk sing nglindhungi ati;
Ningkatake kakebalan lan nambah produk kemampuan atletik;
Atlet panganan; Panganan hipolipidemik; ombenan protein sing ditingkatake;

Deskripsi Bubuk Oligopeptida Jagung
Oligopeptida jagung minangka peptida molekul cilik sing diekstrak saka bubuk protein jagung kanthi nggunakake teknologi hidrolisis enzimatik canggih. Iku sugih ing asam amino hidrofobik kayata asam glutamat, leucine, isoleucine, valine, lan alanin. Dibandhingake karo protein jagung, oligopeptida jagung ora mung gampang diserap dening awak manungsa, nanging uga nduweni kelarutan sing apik, stabilitas, viskositas kurang, lan sifat fisik lan kimia liyane.
Bubuk Oligopeptida Jagung ngemot kabeh jinis asam amino sing perlu kanggo awak manungsa, lan nyedhiyakake nutrisi asam amino lan peptida.
Aktivitas antioksidan saka oligopeptida jagung (COP) in vitro dievaluasi kanthi nemtokake kemampuan kanggo scavenge radikal bebas DPPH, hidroksil lan superoksida anion uga ngurangi daya.
Bubuk Oligopeptida Jagung nduweni fungsi nyuda tekanan getih, lemak getih, sobering, perlindungan hepatik, ningkatake kekebalan lan kemampuan atletik lan efek liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)