+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Convolvulus Arvensis

Ing endi tuku Convolvulus Arvensis Extract?
Pasokan Pabrik Ekstrak Convolvulus Arvensis / Ekstrak Bindweed Lapangan kanthi rega paling apik.For Sale. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Hubungi kita sawayah-wayah yen sampeyan kasengsem ing Convolvulus Arvensis Leaf Extract.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Convolvulus Arvensis Leaf Extract; Ekstrak Bindweed Lapangan
Nama Botani : Convolvulus arvensis L.
Part Digunakake: Kabèh tanduran
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk coklat sing apik

fungsi
1. Antibakteri, mbusak kuman lan bakteri saka tatu lan nyegah panyebaran infeksi;
2. Laxative, tamba kanggo constipation;
3. Anti-inflamasi, migunani kanggo nambani kondisi kulit lan infeksi;
4. Antioksidan;
5. Anti-angiogenetik;
6. Antijamur;

Deskripsi Ekstrak Convolvulus Arvensis
Ing obat herbal tradisional, Convolvulus arvensis wis digunakake kanggo macem-macem penyakit, kalebu gangguan gastrointestinal, kondisi pernapasan, lan penyakit kulit.
Sawetara panaliten nyaranake yen Ekstrak Convolvulus Arvensis bisa nduweni sifat antioksidan. Antioksidan mbantu nglindhungi awak saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas, molekul sing ora stabil sing bisa nyebabake penuaan lan macem-macem penyakit.
Convolvulus Arvensis Extract punika cholagogue, diuretic, laxative lan purgative.
Ing obat tradisional, Convolvulus Arvensis Extract wis digunakake kanggo ngenthengake masalah gastrointestinal kayata indigestion, constipation, lan ulcers padharan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)