+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Kolagen Tripeptida (CTP)

tuku Kolagen Tripeptida (CTP) bubuk ing rega paling saka Green Stone. Produsen & Supplier. Rega paling murah.

Yen sampeyan hubungi kita, sampeyan bakal entuk apa sing ngluwihi bayangan sampeyan !!! Ora mung COA lan sampel Free, nanging uga apa sing perlu!!!

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Marine Collagen Peptide
Sumber: Timbangan Ikan
Bobot Molekul Rata-rata: 500-1000D; 300-500D (Bisa disesuaikan)
Fitur Produk: Bubuk/partikel putih, meh ora ana ambune

Wuku
1. Bisa nyuda nyeri sendi;
2. Bisa nyuda kuatir, nglindhungi neurasthenia, mbantu turu;
3. Bisa nambah massa otot;
4. Bisa ningkatake panyerepan kalsium ing awak, nyegah osteoporosis manungsa;
5. Bisa ningkatake kesehatan jantung;
6. Ngapikake kakebalan awak Efikasi lan fungsi;
7. Bisa nambah kolagen sing dibutuhake dening awak, saengga bisa nduwe peran ing kaendahan lan kaendahan, lan uga bisa nolak tuwa;

Deskripsi Collagen Tripeptide (CTP)
Tripeptida kolagen sing diekstrak saka sisik iwak kanthi nggunakake teknologi pencernaan enzim diarahake majeng, nduweni akeh kaluwihan, kayata aktivitas biologis, kemurnian dhuwur, ora antigenicity, alergi kurang, lan sapiturute. Kanthi bobot molekul cilik, luwih gampang diserap dening kita. awak. Nduweni efek mois-turizing lan permeabilitas sing nuduhake prospek aplikasi sing apik ing panganan, produk perawatan kesehatan, produk perawatan kulit, lan lapangan liyane.
Kolagen tripeptida ora mung nduweni ciri panyerepan gampang, non-antigenicity, lan hypoallergenicity, nanging uga wis kacarita duwe macem-macem aktivitas biologi, kayata mromosiaken wutah lan ndandani kulit, balung, lan balung nom, anti-oksidasi, lan inhibiting. aterosklerosis. Kolagen tripeptida minangka peptida cilik sing ngandhut telung asam amino sing dipikolehi kanthi hidrolisis kolagen utawa gelatin. Situs hidrolisis biasane ana ing kolagenase Y-Gly - lan sawetara protease khusus, kayata protease N- lan protease R- bisa nghidrolisis kolagen kanggo entuk campuran peptida kolagen sing utamane dumadi saka Gly-XY lan oligomer. Tripeptida kolagen ora mung bisa nambah nutrisi kolagen awak kanthi cepet, nanging uga nindakake macem-macem fungsi aktif fisiologis, kayata kaendahan lan perawatan kulit, suplemen kalsium lan penguatan balung, anti-oksidasi, lan regulasi endokrin.
Tripeptida kolagen, minangka jinis peptida kolagen, uga akeh digunakake ing panganan nutrisi lan kesehatan. Fungsi khusus saka kolagen tripeptida, kayata mromosiaken kulit lan balung repair, mromosiaken panyerepan unsur mineral, lan anti-oksidasi, nemtokake sawijining macem-macem aplikasi. Tripeptida kolagen bisa digunakake minangka suplemen nutrisi utawa penguat panganan, lan liya-liyane, kanggo ngatur fungsi awak manungsa liwat administrasi lisan. Kajaba iku, uga digunakake ing kosmetik kanggo nambah kelembapan lan elastisitas kulit liwat panyerepan transdermal.
CTP bisa ditrapake kanggo panganan fungsional kosmetik lisan, panganan fungsional anti-tuwa, panganan fungsional tambahan kalsium, panganan fungsional sing mbentuk awak lan panganan kanggo populasi khusus (kayata ngatur kelainan endokrin wanita, ningkatake penyembuhan ulkus lambung, lsp.). Minangka aditif panganan, bisa digunakake ing panganan biasa, lan digunakake minangka perbaikan kanggo produk daging, panganan beku, produk susu, lan sapiturute, supaya produk kasebut nduweni sifat sing luwih apik lan rasa sing luwih apik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)