+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Cod Collagen Peptide

Tuku Cod Fish Collagen Peptide Powder saka Kulit Iwak kanggo Anti-Aging.

Tuku Grosir Cod Collagen Peptide karo Best Price saka Green Stone. Produsen & Supplier. Entuk rega paling anyar. Food Grade saka Pasokan Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Cod Fish Collagen Peptide
Sumber Bahan Baku: Kulit iwak
Bobot Molekul Rata-rata: 500-1000D
Fitur Produk: Wêdakakêna putih / partikel kanthi bau amis sing rada amis

Wuku
1. Kaendahan lan kaendahan:
Kolagen peptida kulit iwak bisa ningkatake kulit dhewe, nduweni efek ngenthekake lan nutrisi kulit, bisa nggawe kulit kebak elastisitas, nduweni efek nyaring pori-pori kanggo kulit kasar, bisa moisturize kulit, lan kulit katon mulus.
2. Ningkatake penyembuhan tatu:
Sawetara nutrisi sing ana ing peptida kolagen migunani kanggo penyembuhan tatu.
3. Nyegah osteoporosis lan nambah kakebalan:
Amarga kolagen ngemot produk kalsium, bisa ningkatake penyerapan kalsium, nyegah osteoporosis, lan nambah kekebalan manungsa.
4. Bantuan turu:
Uga bisa mbantu turu, nyuda kuatir, lan nglindhungi neurasthenia.
5. Ant-tuwa:
Peptida kolagen iwak bisa menehi kulit nutrisi sing dibutuhake, nguatake aktivitas kolagen ing kulit, nambah lingkungan urip sel lan ningkatake metabolisme jaringan, supaya bisa moisturize kulit lan tundha tuwa.
6. Moisturizes kulit:
Peptida kolagen iwak sugih ing "kolagen mikromolekul" lan "klompok hidrofilik", sing bisa ningkatake aktivitas sel serat kolagen kanthi efektif, ningkatake sintesis kolagen seger ing dermis kulit, nyuda pembentukan melanin, mbusak bintik-bintik lan putih. , lan tundha tuwa.

Deskripsi Cod Collagen Peptide
Peptida kolagen kod dipilih saka sumber kod premium. Iki digawe saka kulit iwak kod liar sing tuwuh ing segara jero sing bebas polusi lan ditapis kanthi teknologi hidrolisis enzimatik sing dipatenake kanggo njamin kemurnian lan jaminan kualitas sing dhuwur, mambu sing apik, rasa lan kelarutan sing apik.
Bobot molekul peptida kolagen kod kurang saka 1000Da, saengga nduweni permeabilitas sing apik, bisa diserap dening kulit, ngisi matriks kulit, ngetokake kerutan kulit, lan ndadekake elastis.
Peptida kolagen iwak duwe fungsi kanggo ngresiki lan menehi nutrisi kulit, ningkatake penyembuhan tatu, nyegah osteoporosis, ningkatake kekebalan lan mbantu turu.
Sawetara nutrisi sing ana ing peptida kolagen kod uga bisa ningkatake penyembuhan tatu, lan amarga kolagen ngandhut kalsium lan zat liyane, bisa ningkatake panyerepan kalsium ing awak, nyegah osteoporosis manungsa, lan ing wektu sing padha nguatake kekebalan awak manungsa. Kajaba iku, uga migunani kanggo turu, bisa ngilangi rasa kuwatir, lan nglindhungi neurasthenia.
Peptida kolagen iwak minangka nutrisi sing apik, sing bisa nduwe pengaruh apik ing kulit, jaringan lan sistem kekebalan, lan minangka suplemen nutrisi sing apik kanggo awak manungsa. Bisa ngresiki lan menehi nutrisi kulit, yaiku produk kecantikan sing disenengi dening akeh wanita.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)