+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Serat sitrus

Where tuku Citrus Fiber Online? Produsen Langsung Dijual Serbuk Serat Jeruk sing diekstrak saka kulit jeruk kanggo suplemen Kesehatan.

Njaluk Bahan Pangan Serat sitrus Rega. Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Citrus pulp
Penampilan: Bubuk kuning cahya
Spesifikasi: 60%, 80%

Fuction
1. Kontribusi kanggo sintesis multivitamin dening Escherichia coli ing usus.
2. Selulosa nduweni gravitasi spesifik sing cilik lan volume gedhe, lan manggoni ruang gedhe ing weteng lan usus, nggawe wong kebak lan mbantu ngilangi bobot.
3. Selulosa nduweni volume gedhe, sing bisa ngrangsang saluran pencernaan sawise mangan, nambah sekresi jus pencernaan lan ningkatake peristaltik saluran pencernaan, lan bisa nyegah lan nambani konstipasi ing diabetes.
4. Bisa nambah lan soften pangan ing ngambakake usus, ningkataké peristalsis usus, mangkono nyepetake kacepetan defecation, supaya ngurangi frekuensi defecation, lan nyuda gawe piala saka kanker kolorektal.
5. Bisa ngatur gula getih lan mbantu nyegah diabetes. Uga bisa nyuda pencernaan lan panyerepan lemak nalika pencernaan, saéngga nyuda isi kolesterol lan trigliserida ing getih, lan nyegah tekanan getih arteri sistemik saka nambah lan penyakit jantung lan serebrovaskular.
6. Bisa ngganti gluten utawa protein sayur-sayuran tekstur ing resep-resep panggantos daging lan bisa digunakake ing resep-resep karo utawa tanpa methylcellulose kanggo nambah tektur.

Deskripsi Serat Jeruk
Serat jeruk minangka jinis aditif panganan alami anyar, sing diproses saka jeruk. Iku sugih ing selulosa larut banyu, pektin, flavonoid, flavonoid lan bahan liyane. Bahan kasebut duwe macem-macem kegiatan biologis, sing migunani kanggo kesehatan manungsa.
Serat jeruk minangka jinis serat sing asale saka woh jeruk. Iki minangka bahan mentah panganan sing asale saka alam, sing beda karo aditif. Kajaba iku, serat jeruk minangka serat diet sing berkualitas, sing ora mung ngemot akeh serat ing jeruk, nanging uga duwe efek terapeutik lan pencegahan sing apik kanggo sawetara penyakit kronis.
Serat jeruk sugih banget ing nutrisi, kalebu macem-macem serat panganan. Serat pangan minangka nutrisi sing ora bisa dicerna lan diserap dening awak manungsa, nanging bisa ningkatake peristaltik gastrointestinal, nambah volume feces, mbantu defekasi, lan nyegah konstipasi. Serat diet uga bisa ngedhunake kolesterol lan tingkat gula getih, lan nyegah obesitas, penyakit kardiovaskular, diabetes lan penyakit liyane. Pektin, flavonoid, lan flavonoid ing serat jeruk uga nduweni efek nyegah penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular, ngedhunake kolesterol, lan anti-oksidasi.
Serat jeruk uga migunani kanggo kesehatan sistem pencernaan manungsa. Bisa ningkatake peristaltik usus, ngrangsang peristalsis gastrointestinal, lan ningkatake pencernaan lan nyerep panganan. Serat jeruk uga bisa ningkatake pertumbuhan bakteri sing bermanfaat ing usus, nyegah proliferasi bakteri sing mbebayani, njaga keseimbangan flora usus, lan njaga kesehatan usus.
Serat jeruk nduweni sifat tartamtu kayata rasa, thickening, retensi banyu, gelling, lan emulsifikasi, lan minangka aditif panganan sing becik. Ing pangolahan pangan, bisa digunakake minangka thickener, agen penahan banyu, emulsifier lan bahan mentah serat dietary. Ora mung bisa nambah tekstur lan rasa panganan, nanging uga nambah nilai nutrisi panganan.
Serat jeruk minangka aditif panganan sing berkualitas tinggi, sing duwe macem-macem komponen bioaktif lan duwe macem-macem efek kesehatan kanggo kesehatan manungsa. Panggunaan serat jeruk ing pangolahan panganan bisa ningkatake nilai nutrisi lan rasa panganan, sing bisa ningkatake diet sehat wong.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)