+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Citrus Bioflavonoids

Best Price Citrus Bioflavonoids Extract Powder 50% kanggo suplemen panganan karo Pasokan Pabrik.

Kita nyuplai kualitas tinggi Citrus Bioflavonoids, saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan wêdakakêna murni.
We Njamin Kualitas Kudu Apik, Enquiry kita kanggo Njaluk Sampel Gratis / Rega.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber tanduran: Jeruk, Jeruk Keprok, Jeruk, Jeruk
Spesifikasi: 50%
Bagian sing Digunakake: Woh-wohan / Kulit
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Iku antioksidan efektif sing mbantu nyuda karusakan sing disebabake dening radikal bebas kanggo awak manungsa;
2. Efek antioksidan ing sistem kardiovaskular;
3. Efek antioksidan ing sistem saraf lan sistem kekebalan;
4. Efek hipoglikemik, sing nduweni peran penting kanggo nyegah hiperglikemia. Bagéyan saka angger-angger saka gula getih kanggo nambah resistance pati dening nggabungke karo pati, kanggo ningkataké sintesis glikogen dening Ngapikake glikolisis, lan kanggo ngurangi glukoneogenesis, lan ningkataké pemanfaatan glukosa dening hepatocytes dening ngurangi glukoneogenesis;
5. Aktivitas antibakteri, antivirus lan anti-inflamasi;
6. Nduweni efek nyegah sing apik ing kanker ovarium lan sel kanker payudara;

aplikasi
1. Minangka bahan Produk Sehat.
2. Minangka Suplemen Nutrition úa.
3. Minangka bahan pangan.

Deskripsi Citrus Bioflavonoid
Bioflavonoid minangka senyawa polifenol sing asale saka tanduran sing umum ditemokake ing woh-wohan lan sayuran tartamtu. Para peneliti nemokake yen nambah asupan bioflavonoid bisa mbantu nyuda karusakan sing disebabake dening radikal bebas. Nalika ana ewonan macem-macem jinis bioflavonoid, bioflavonoid jeruk minangka salah sawijining sing luwih khusus. Bioflavonoid jeruk minangka senyawa sing ditemokake ing woh jeruk kayata jeruk keprok, jeruk, lan jeruk bali.
Panaliten nemokake yen bioflavonoid saka woh jeruk bisa kerjane sinergis karo vitamin C kanggo netralake radikal bebas oksidatif. Efek antioksidan lan anti-inflamasi saka flavonoid jeruk wis ditampilake kanggo ningkatake metabolisme, sirkulasi, kognisi, lan kesehatan sendi ing awak.
Radikal bebas oksigen ing awak minangka panyebab penting saka tuwa manungsa. Fungsi antioksidan kuat bioflavonoid jeruk kanthi efektif bisa mbusak radikal bebas lan nglindhungi sel awak saka karusakan radikal bebas, sing nduwe pengaruh sing signifikan kanggo nundha umur manungsa.
Bioflavonoid jeruk bisa digunakake kanggo sistem kekebalan, sistem pernapasan, kesehatan kognitif, kesehatan pembuluh darah, metabolisme, kolesterol, kesehatan sendi lan antioksidan sistemik. Versatility ndadekake bahan becik kanggo aplikasi panganan, omben-omben lan dietary.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)