+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Citicoline

Where tuku Citicoline Online kanggo tambahan otak?

njaluk bubuk Citicoline Cas 987-78-0 Rega, For Sale, Supplies, Fungsi, Supplier / Produsen ing Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Cytidine Diphosphate Choline; CDP-kolin
NO CAS.: 987-78-0
Molecular Formula: C14H27N4O11P2+
Bobot molekul: 489.335
Kemurnian: 98% min
Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Bisa uga efektif kanggo masalah memori sing gegandhengan karo umur lan penyakit serebrovaskular kronis ing pasien karo penyakit Alzheimer;
2. Mbantu nglindhungi sel otak;
3. ngedongkrak tingkat kolin;
4. Dhukungan memori;
5. Ndhukung fungsi kognitif;
6. Ndhukung sesanti sehat;
7. Ndhukung pikiran sing jernih;
8. Ningkatake swasana ati sing seimbang;

Description About Citicoline
Citicoline minangka nutrisi sing ditemokake ing awak saliyane minangka suplemen nutrisi. Iki minangka senyawa larut banyu sing dadi perantara penting ing sintesis fosfatidilkolin, sing minangka komponen utama jaringan otak materi abu-abu.
Citicoline minangka obat umum sing relatif murah, yaiku aktivator metabolisme otak, sing bisa ningkatake respirasi sel otak, ningkatake fungsi otak, ningkatake fungsi sistem aktivasi struktur reticular munggah, ningkatake awakening, lan nyuda resistensi serebrovaskular.
Peran lan khasiat citicoline utamane digunakake kanggo ngobati karusakan otak lan sekuel organik saka sistem saraf sing disebabake dening kacilakan serebrovaskular. Citicoline dhewe minangka aktivator metabolisme otak, sing bisa ningkatake metabolisme nutrisi sel saraf otak, ningkatake struktur lan fungsi otak, ningkatake fungsi konduksi sistem aktivasi reticular munggah, ningkatake wakefulness, lan nyuda resistensi pembuluh darah otak.
Ing Jepang lan Eropa, citicoline disetujoni nanging kontroversial kanggo perawatan trauma sirah, stroke, lan penyakit neurodegeneratif, utamane kanggo stroke iskemik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)