+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Cistanche Tubulosa

Ekstrak Cistanche Deserticola / Ekstrak Caulis Cistanchis / Manfaat Ekstrak Cistanche Tubulosa

tuku Bubuk Ekstrak Cistanche Tubulosa ing Chinese Enhancement Seksual kanggo Pria
Kita nyedhiyakake Ekstrak Cistanche Tubulosa berkualitas tinggi, kita minangka pemasok pabrik Ekstrak Cistanche Tubulosa, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Ekstrak Cistanche Tubulosa murni kanggo pelanggan.
Yen sampeyan kasengsem ing Cistanche Tubulosa Extract, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Ekstrak Cistanche Deserticola; Ekstrak Caulis Cistanchis; Ekstrak Cistanche Tubulosa Deserticola
Jeneng botani: Cistanche deserticola YC Ma
Bahan aktif: Echinacoside, Verbascoside, Polifenol
Bagian sing Digunakake: Jamu kabèh
Bagian Digunakake: Batang
Spesifikasi: 10:1 dening TLC, 20% Polifenol dening UV
Penampilan: bubuk alus coklat

Fungsi & Manfaat
1. Bisa ningkatake kepinginan lan kemampuan seksual.
2. Iki digunakake minangka deobstruent ing perawatan saka constipation disebabake garing usus.
3. Iku jenis rejuvenation tonic kanggo ginjel, bisa bantuan support lan nambah fungsi ginjel.
4. Bisa nambah kakebalan manungsa, nambah memori
5. Nduweni fungsi anti-tuwa lan anti-kelelahan.

aplikasi
Digunakake kanggo produk perawatan kesehatan pria, suplemen diet, ningkatake fungsi ginjel, efektif banget kanggo impotensi seksual lanang

Deskripsi Ekstrak Cistanche Tubulosa
Cistanche tubulosa minangka spesies tetanduran gurun holoparasit ing genus Cistanche sing umum disebut minangka Desert Hyacinth.
Cistanche tubulosa nduweni peran penting kanggo umur dawa.
Asil analisis komposisi kimia nuduhake yen Ekstrak Cistanche Tubulosa bisa ningkatake sintesis testosteron lan hormon luteinizing, nglindhungi lan nyuda cedera reproduksi lanang.
Bagéyan saka popularitas sing ana ing sekitar cistanche yaiku panggunaan kanggo nambani masalah sing ana hubungane karo kesehatan seksual. Malah ing budaya Kulon, akeh wong sing ngombe teh utawa ngonsumsi ekstrak bubuk sing digawe saka jamu. Wong-wong percaya yen bisa nambah kesuburan wong wadon lan migunani banget kanggo wanita sing angel ngandhut. Akeh wong nggunakake jamu kanggo nambani impotensi lan ejakulasi dini uga.
Biasane, iki dilindhungi undhang-undhang kanggo wong sing duwe constipation kronis, kayata wong tuwa, wanita postpartum, lan wong sing lagi turu. Asring digabungake karo jamu liyane, kayata wiji saka tanduran hemp, utamane yen digunakake kanggo nambani masalah pencernaan kayata constipation.
Pasinaon ilmiah anyar nuduhake bukti efektifitas jamu. Contone, sawetara panaliten nuduhake yen cistanche bisa digunakake kanggo nglawan penuaan. Iki uga ndadekake ramuan kasebut misuwur banget ing budaya Timur lan Kulon. Kajaba iku, dianggep bisa nyegah kesel lan nambah energi. Sawetara panaliten nuduhake manawa bisa nambah memori lan nambah sistem kekebalan uga. Akeh wong sing percaya yen jamu kasebut bisa dadi anti-inflamasi lan bisa uga nyuda tekanan getih.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)