+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kayu Manis

Where tuku Extract Cinnamon ing toko online? Pabrik pasokan rega paling apik lan COA saka Ekstrak Kayu Manis/Ekstrak Kulit Kayu Manis Polifenol bubuk.

Kita nyedhiyakake Ekstrak Kayu Manis sing berkualitas tinggi, kita minangka pemasok pabrik Ekstrak Kayu Manis, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Ekstrak Kulit Kayu Manis murni.
Yen sampeyan kasengsem ing Extract Cinnamon, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Kulit Kayu Manis
Jeneng botani: Cinnamomum cassia Presl
Tanduran Digunakake: Bark
Penampilan: Wêdakakêna Coklat
Spesifikasi: 10:1;20:1
Cara Tes: HPLC
Bahan aktif: polifenol
Anti-Inflammatory

Wuku
1. Ningkatake pertahanan antioksidan lan nyuda stres oksidatif sing ana gandhengane karo sindrom metabolik;
2. Bisa ningkatake gerakan usus, nambah sekresi saluran pencernaan, ningkatake fungsi pencernaan, ngilangi akumulasi gas ing saluran pencernaan lan nyuda nyeri spastik gastrointestinal;
3. Nglindhungi Kesehatan Jantung;
4. Ngurangi tekanan getih lan nyegah pembekuan getih;
5. Nguatake fungsi kekebalan awak;
6. Mudhunake Tingkat Gula Darah lan Nduwe Efek Anti-Diabetik sing Kuat;
7. Bisa Ngapikake Sensitivitas kanggo Insulin Hormon;
8. Bisa Mbantu Nglawan Virus HIV;
9. Mbantu Nglawan Infèksi Bakteri lan Jamur;

Deskripsi Ekstrak Kayu Manis
Ekstrak Kayu Manis diekstrak saka kayu manis Cinnamomum cassia sing diarani cassia utawa kayu manis Cina, yaiku wit evergreen asli China kidul, Bangladesh, Uganda, India lan Vietnam.
Kayu manis sejatine digawe saka jinis wit, lan ambune, warna lan rasa sing unik saka kayu manis minangka asil saka bagian sing berminyak saka wit sing tuwuh. Kulit iki ngandhut sawetara senyawa khusus sing tanggung jawab kanggo akeh sifat sing ningkatake kesehatan, kalebu cinnamaldehyde, asam sinamat lan sinamat.
Wêdakakêna kayu manis ditrapake ing lapangan produk kesehatan, bubuk kayu manis bisa digunakake minangka bahan baku kanggo ningkatake kakebalan awak manungsa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)