+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Cilantro

Ekstrak Daun Ketumbar/Ekstrak Ketumbar Sativum 10:1/Keuntungan Kesehatan Ekstrak Ketumbar.

Kita nyuplai kualitas tinggi Ekstrak Cilantro, saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan wêdakakêna murni.
We Njamin Kualitas Kudu Apik, Enquiry kita kanggo Njaluk Sampel Gratis / Rega.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Ketumbar Sativum
Nama Botani : Coriandrum sativum L.
Spesifikasi: 10:1
Bagian Digunakake: Godhong
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi:
1. Nglindhungi stres oksidatif;
2. Nyuda kuatir, mbantu tenang saraf lan ningkatake kualitas turu amarga sifat sedative alami;
3. Mudhunake tingkat gula getih, minangka obat kanggo diabetes lan ningkatake kesehatan sakabèhé;
4. Ndhukung kesehatan jantung, bisa mbantu nyegah karusakan oksidatif sing khusus digandhengake karo karusakan jantung;
5. Nyegah infèksi saluran kemih, senyawa antibakteri ketumbar duweni potensi bisa mbantu njaga saluran kencing sing sehat lan bebas saka bakteri sing ora sehat ing lingkungan alkalin sing sehat;
6. Bisa mbantu nglindhungi kanker usus besar kanthi nyuda tingkat kolesterol lan nambah ekskresi senyawa sterol lan empedu;

aplikasi
1. Applied ing lapangan pangan
3. Ditrapake ing Produk Kesehatan

Deskripsi Ekstrak Ketumbar
Ekstrak Cilantro sugih nutrisi lan ngandhut vitamin C, karoten, vitamin B1, B2, kalium malat lan liya-liyane. Uga ngandhut mineral sing sugih, kayata kalsium, wesi, fosfor, magnesium lan liya-liyane. Jumlah vitamin C sing ana ing Ekstrak Cilantro luwih dhuwur tinimbang sayuran biasa.
Ekstrak Cilantro bisa mbantu ningkatake kesehatan awak kabeh, kanthi penekanan khusus kanggo pencernaan lan kekebalan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)