+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Kromium(III) Picolinate

Suplemen nutrisi Chromium(III) Picolinate(CrPic3) Cas 14639-25-9 digunakake kanggo nambani diabetes tipe 2 lan ningkatake bobot awak.

We are Kromium(III) Picolinate Pasokan pabrikan, kita nyedhiyakake Ekstrak Tanduran saka bahan mentah menyang lapisan pemeriksaan proses produksi, kanggo nyedhiyakake produk murni kanggo para pelanggan.
Yen Sampeyan Kasengsem ing Produk Kita Lan Pengin Pilihan Liyane

Sugeng rawuh Kanggo Hubungi Kita

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Nomer Cas: 14639-25-9
Formula Molekul: Cr(C6H4NO2)3
Bobot Molekul: 418.33
Assay: 98%
Penampilan: bubuk kristal abang peteng

fungsi
(1) dipatèni lemak Hypoglycemic, bisa nyuda tingkat gula getih;
(2) Awak otot sing kuwat;
(3) Pasukan kekebalan promosi;
(4) Iku tambahan kanggo ngurangi bobot, minangka bantuan kanggo pangembangan awak kanggo atlit lan minangka liya kanggo ilang bobot;

aplikasi
Suplemen nutrisi kanggo nambani diabetes jinis 2 lan ningkatake bobot awak.

Katrangan Babagan Chromium(III) Picolinate
Kromium(III) picolinate(CrPic3), fluiditas apik, stabil ing suhu kamar, rada larut ing banyu, ora larut ing etanol, ing ngendi kromium minangka kromium trivalen.
Chromium(III) picolinate minangka suplemen nutrisi sing bisa nambah efisiensi insulin nganti tingkat optimal. Entuk popularitas tambah ing Amerika Serikat, Insen kromium picolinate wis disebut-sebut minangka mineral ajaib, siji diiklanake duwe efek akeh kalebu bobot mundhut, swasana ati, promosi energi, nambah umur, lan malah nyegah kukul.
Chromium(III) picolinate asring digunakake kanggo nambani kekurangan kromium lan kanggo nyepetake bobot mundhut. Iki digunakake ora mung kanggo wong sing pengin ngilangi kilogram kanthi cepet, nanging uga kanggo wong sing pengin nambah efisiensi energi (kayata atlit) lan wong sing nandhang diabetes. Utamane, Chromium(III) picolinate dianggo kanthi nambah produksi insulin, sing nduweni kemampuan kanggo ningkatake efisiensi energi supaya pangguna bisa nyuda tingkat gula getih, nambah energi lan nyepetake mundhut lemak.
Chromium(III) picolinate dianggo bebarengan karo insulin diprodhuksi dening pankreas kanggo metabolisme karbohidrat.Chromium(III) picolinate utamané digunakake minangka tambahan kesehatan. Iki dijupuk minangka suplemen utawa obat alternatif kanggo diabetes jinis 2.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)