+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Charantin

Tuku Charantin saka Bitter Melon(Momordica Charantia) Extract Powder rega akeh.

Harga Grosir Charanti Powder saka Green Stone.
Kita nyedhiyakake Charanti berkualitas tinggi, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi.
Yen sampeyan kasengsem ing Charanti Price, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber botani: Momordica charantia
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1, 20:1

fungsi
1. Mbantu ngatur tingkat gula getih lan duweni potensi entuk manfaat kanggo wong sing nandhang diabetes utawa resistensi insulin;
2. Mbantu nglindhungi sel saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas sing mbebayani, bisa nyuda stres oksidatif lan inflamasi ing awak;
3. Mbantu ningkatake penyerapan glukosa dening sel lan ningkatake konversi glukosa dadi glikogen, wangun panyimpenan glukosa ing ati lan otot;
4. Bisa nyuda proses sintesis lan sekresi kolesterol ing ati, nyuda tingkat kolesterol lan trigliserida ing getih, lan mbantu nyegah lan nambani hiperlipidemia;
5. Bisa nyandhet respon inflamasi, nyuda respon inflamasi jaringan, lan nyegah kedadeyan penyakit inflamasi kronis;
6. Nduweni efek anti-tumor lan bisa nyegah wutah lan panyebaran tumor kanthi nyandhet proliferasi sel tumor lan ningkatake apoptosis;

Deskripsi Charantin
Charantin minangka senyawa bioaktif sing ditemokake ing melon pait (Momordica charantia), woh tropis sing umum digunakake ing obat tradisional lan aplikasi kuliner. Utamane dikenal kanthi potensial hipoglikemik (nurunake gula getih) lan wis diteliti babagan panggunaan potensial kanggo ngatur diabetes.
Melon pait lan charantin wis diteliti kanggo efek antidiabetik potensial. Riset nuduhake yen ekstrak melon pait, sing ngandhut charantin, bisa nurunake tingkat glukosa getih, ningkatake toleransi glukosa, lan ningkatake sekresi insulin.
Saliyane sifat sing ngatur gula getih, charantin uga nuduhake aktivitas antioksidan. Iku mbantu netralake radikal bebas sing mbebayani lan nyuda stres oksidatif ing awak. Tumindak antioksidan iki bisa nyumbang kanggo manfaat kesehatan sakabèhé saka melon pait.
Nduweni macem-macem efek perawatan kesehatan kayata anti-diabetes, hypoglycemic, hypolipidemic, anti-inflamasi lan antioksidan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)