+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Chanca Piedra

Pabrik Price Best Ekstrak Chanca Piedra bubuk | Ekstrak Pemecah Batu | Ekstrak Mutiara Underleaf | Ekstrak Phyllanthus Urinaria 10:1 kanggo watu ginjel & perlindungan ati.

Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Pemecah Batu; Ekstrak Mutiara Underleaf; Ekstrak Phyllanthus Urinaria
Nama Botani : Phyllanthus urinaria L.
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Bagéan sing Digunakna: Jamu Kabèh

fungsi
1. Perlindhungan ati;
2. Kesehatan jantung;
3. Imbangan gula getih;
4. Pain relief;
5. Efek anti-inflamasi;
6. Slimming efek;
7. Efek antibakteri;
8. Anti-HSV virus;
9. Dhukungan ngresiki / detoks;
10. Mbantu nyuda tingkat oksalat urin lan asam urat, nyuda risiko watu ginjel;
11. Bisa nambani infeksi lambung (weteng) kanthi efektif;

aplikasi
Suplemen Pangan, Produk Perawatan Kesehatan

Deskripsi Ekstrak Chanca Piedra
Ekstrak Chanca Piedra ngandhut alkaloid, flavonoid, lignan, terpenes, tanin lan bahan aktif liyane.
Ekstrak Chanca Piedra nduweni efek anti-HBV lan fibrosis anti-ati, uga nduweni efek protèktif marang karusakan ati, lan uga bisa nyegah kanker ati primer.
Efek utama Ekstrak Chanca Piedra yaiku virus anti-hepatitis B, karusakan anti-hepatosit, karsinoma hepatoseluler anti-primer lan efek anti-HIV.
Ekstrak Chanca Piedra nduweni fungsi ngresiki panas lan detoksifikasi, nyenyet getih lan nyuda bengkak, mula asring digunakake kanggo nambani gigitan ula beracun lan lara carbuncle. Chanca Piedra Extract digunakake ing perawatan saka kanker ati utami lan kanker gallbladder, etc. Iku ora mung bisa nglindhungi ati lan gallbladder, nanging uga nyandhet wutah saka sel kanker.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)