+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Wiji Celery

Ing endi tuku ekstrak wiji celery? Produsen nyedhiyakake Ekstrak Wiji Apium Graveolens (Seleri) 10:1 dening Green Stone.

Ekstrak Wiji Celery suplemen herbal kanggo tekanan darah tinggi & peradangan.
Rega paling apik saka bubuk ekstrak wiji celery, Yen sampeyan butuh produk utawa kustomisasi liyane, hubungi kita

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Wiji Apium Graveolens (Seledri).
Jeneng botani: Apium graveolens Linn.
Bagian Digunakake: wiji
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Bahan aktif: Apigenin

fungsi
1. Efektif kanggo tekanan darah tinggi, kanthi fungsi ngedhunake tekanan getih lan lemak getih;
2. Sugih ing unsur tilak fosfor, uga bisa nglindhungi prau getih lan poto-milik lan kalem syaraf;
3. Ngandhut macem-macem vitamin, unsur trace lan flavonoid, sing bisa ningkatake metabolisme sel, bisa nyegah penuaan sel kanthi cepet, lan nduweni peran ing kaendahan lan anti-tuwa;
4. Digunakake kanggo mbantu njaga sendi sing sehat, digunakake kanggo nyuda gejala kaya arthritis, rematik lan asam urat;
5. Mudhunake asam urat kanggo ngatur asam urat, bisa netralake asam urat ing awak lan nduweni peran ing regulasi diuretik purin kanggo nyuda asam urat;
6. Ngandhut jumlah serat dietary sing dhuwur uga mbantu ningkatake fungsi usus;
7. Ningkatake pangembangan balung, bisa nyegah bocah-bocah kanthi osteomalacia lan insiden osteoporosis sing dhuwur ing wong tengah lan wong tuwa;

Deskripsi Ekstrak Wiji Seledri
Saliyane nutrisi sing sugih, ekstrak wiji seledri uga ngemot macem-macem zat aktif fisiologis, utamane kalebu asam linoleat, asam lemak tak jenuh, flavonoid, butylphthalide, asam amino, serat pangan lan zat liyane.
Ekstrak wiji celery sugih ing selenium kanthi kapasitas antioksidan sing kuat, saéngga ekstrak wiji celery duweni efek nundha tuwa.
Unsur kalsium lan fosfor sing ana ing wiji seledri bisa ningkatake perkembangan balung. Mula, mangan luwih akeh wiji seledri ing umur remaja bisa nyegah kedadeyan penyakit tulang rawan, lan mangan luwih akeh wiji seledri ing umur tuwa bisa nyegah osteoporosis.
Panaliten nuduhake manawa wiji seledri duwe macem-macem aktivitas farmakologis kayata antioksidan, anti-tumor, lan hipolipidemik. Ekstrak kasebut nduweni efek kontraksi ing uterus sing ngandhut utawa ora ngandhut, lan bisa nambani dysmenorrhea. Ing Australia, ekstrak wiji seledri uga digunakake kanggo ngobati nyeri sendi.

Keyword

  • Bubuk Ekstrak Wiji Seledri
  • Ekstrak Wiji Seledri Tekanan Darah
  • Rega Ekstrak Wiji Seledri
  • Ekstrak Biji Apium Graveolens
  • Supplier Ekstrak Wiji Seledri
  • Produsen Ekstrak Wiji Seledri

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)