+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Catuaba

Pasokan pabrik Ekstrak Catuaba / Ekstrak Kulit Catuaba kanggo suplemen herbal.
keuntungan Catuaba Extract/Catuaba Extract online/Catuaba Extract for sale.

Where tuku Catuaba Extract ?We are Catuaba Extract pabrik supplier, saka bahan baku kanggo proses produksi lapisan inspeksi, kanggo nyedhiyani pelanggan murni Catuaba Bark Extract.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Catuaba Bark Extract
Jeneng botani: Trichilia catigua.
Specification: 5:1,10:1, 20:1
Gunakake Part: babakan
Penampilan: bubuk alis kuning

Fungsi & Manfaat
1. Aphrodisiac kanggo lanang lan wadon;
2. Dadi stimulan kanggo sistem saraf pusat sing nduweni ciri afrodisiak;
3. Bisa nambah fungsi seksual manungsa lan Recovery cepet saka kekuatan
4. Nulungi penyakit kayata memori sing kurang, gugup, lemes, disfungsi ereksi, lan kekurangan seksual liyane.
5. Nambah subur lan kualitas sperma tiba,
6. Ningkatake kemampuan organ sistem reproduksi,
7. Nyegah Penyakit Prostat

aplikasi
Ditrapake ing Perawatan Kesehatan lan Produk Suplemen Diet Alami.

Deskripsi Ekstrak Catuaba
Catuaba minangka wit ukuran medium sing ditemokake ing alas Amazon ing sisih lor Brasil. Ing obat herbal Brasil, kulit catuaba dianggep minangka stimulan sistem saraf pusat kanthi sifat aphrodisiac lan decoction babakan digunakake kanggo gugup, memori sing kurang, lan kelemahan seksual. lan asring digunakake sawise lara kanggo mulihake kesehatan lan vitalitas.
Ekstrak Catuaba diekstrak saka kulit Catuaba. Ekstrak Catuaba nduweni efek ningkatake jinis lan saiki diakoni minangka salah sawijining suplemen herbal sing paling efektif kanggo ningkatake jinis.
Ekstrak Catuaba digunakake akeh ing panganan lan omben-omben, produk perawatan kesehatan, kosmetik lan industri liyane.
Ekstrak Catuaba digunakake kanggo nambah gairah seksual lan nambani masalah kinerja seksual lanang. Iki uga digunakake kanggo agitation, alangan turu related kanggo meksa getih dhuwur, nervousness, terus mental lan lemes fisik (neurasthenia), memori miskin utawa lali, kanker kulit; lan minangka tonik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)