+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Kasein Phosphopeptide (CPP)

Endi tuku Kasein Phosphopeptide (CPP) Powder Online?

Nggoleki Bahan Panganan Rega Casein Phosphopeptide (CPP), Didol, Produsen & Supplier, Keuntungan saka Green Stone. Entuk rega paling anyar. Entuk Kutipan. Layanan siji-mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: kasein susu sapi

fungsi
1. Ningkatake panyerepan kalsium ing usus cilik;
2. Ningkatake pemanfaatan kalsium dening balung;
3. Ningkatake pemanfaatan kalsium kanthi untu;
4. Nyegah osteoporosis;
5. Ningkatake panyerepan wesi ing awak;
6. Ningkatake panyerepan kalsium ing awak;

aplikasi
Kasein phosphopeptide digunakake kanthi wiyar lan bisa ditambahake ing kalsium, wesi, seng lan panganan kesehatan nutrisi liyane, produk susu, produk kedele, panganan nutrisi anak, odol anti-karies lan produk liyane.

Deskripsi Casein Phosphopeptide (CPP)
Casein phosphopeptide (CPP) minangka pembawa kalsium. Iki minangka polipeptida aktif biologis sing diprodhuksi dening bioteknologi kanthi kasein sapi minangka bahan mentah liwat hidrolisis protease tunggal utawa senyawa. Bisa gabungke karo kalsium kanggo mbentuk zat larut, saéngga efektif nyegah kalsium saka mbentuk precipitates kalsium fosfat ing lingkungan netral utawa alkalin ing usus cilik. Ing wektu sing padha, bisa uga èfèktif nambah wektu panggonan kalsium ing awak, lan alon-alon ngeculake kalsium sawise sel tembok usus nyerep.
Casein phosphopeptide ora mung bisa ningkataké panyerepan saka calcium, nanging uga duwe efek apik ing panyerepan lan pemanfaatan wesi lan seng. Mula, pangembangan produk panganan lan kesehatan sing bergizi sing ditambah karo CPP pancen bisa nggayuh tujuan kanthi efektif nambah mineral sing kurang ing awak manungsa lan nyukupi kabutuhan nutrisi masarakat, lan mesthi bakal ngasilake keuntungan ekonomi lan sosial sing gedhe banget.
Casein phosphopeptide bisa kanthi efektif nambah asupan, panyerepan lan pemanfaatan kalsium, wesi, seng lan mineral divalen liyane ing awak manungsa, lan uga nduweni fungsi nguatake untu, nguatake untu lan ndandani gusi. Casein phosphopeptide uga minangka jinis produk nutrisi anyar sing dikembangake kanthi fokus kanggo ningkatake panyerepan lan panggunaan kalsium. Iki minangka salah sawijining aditif panganan peptida bioaktif sing wis diindustrialisasi nganti saiki. Dibandhingake karo VD, nduweni tingkat panyerepan sing luwih dhuwur lan ora duwe efek beracun lan sisih. Uga bisa ningkatake tingkat penyerapan mineral divalen liyane kayata seng lan wesi. Kasein phosphopeptide bisa ningkatake panyerapan difusi pasif kalsium sing ora jenuh ing usus cilik ngisor, sing ora kena pengaruh umur lan VD.
Fosfopeptida casein bisa digunakake ing macem-macem panganan nutrisi lan kesehatan, lan kanthi efektif bisa ningkatake panyerepan lan panggunaan kalsium, wesi, seng lan nutrisi mineral divalent liyane dening awak manungsa.
Fosfopeptida kasein bisa digunakake ing panganan formula bayi lan panganan pelengkap; bisa uga digunakake ing susu disiapake, susu fermentasi roso, gandum lan gandum produk lan ombenan, etc.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)