+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Capparis Spinosa (Caper).

Pasokan Pabrik Kualitas Alami Ekstrak Capparis Spinosa/Caper Extract Ekstrak Powder.Caper 10:1 Didol, Produsen & Supplier – Batu Ijo.

Pasokan Pabrik.Rega Pabrik.Layanan siji-mandeg. Njaluk Quote.Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing Caper Extract.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Capparis Spinosa
Jeneng botani: Capparis spinosa L
Bagian sing digunakake: Woh
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus kuning coklat

fungsi
1. Ngurangi risiko aritmia jantung;
2. Apik kanggo wong sing ngarahake bobote;
3. Ngurangi kolesterol;
4. Nglindhungi saka sinar ultraviolet sing mbebayani;
5. Nglindhungi saka alergi;
6. Nyegah kanker lan penyakit kulit;
7. Moisten kulit;
8. Nambani anemia;
9. Bantuan ing relieving rame;
10. Anti-Aging;
11. Ngapikake fungsi kekebalan awak dhewe;
12. Nyegah nyeri rheumatoid lan rheumatoid arthritis;
13. Ningkatake pangembangan otot lan balung;
14. Bisa nambah pencernaan;

Deskripsi Ekstrak Caper
Capers minangka woh tanduran sing nduweni nilai nutrisi sing dhuwur. Isine dosis gedhe vitamin C. Sawise mangan, sampeyan bisa nyerep lan nggunakake vitamin sing ana ing njero sanalika bisa, sing bisa nyukupi kabutuhan awak kanggo vitamin C nalika kerjane normal. Lan bisa nyegah kedadeyan scurvy. Kajaba iku, vitamin C uga bisa ningkatake sintesis sel kekebalan ing awak lan ningkatake fungsi kekebalan awak dhewe.
Ekstrak Caper minangka panganan kesehatan sing bisa ngilangi angin lan kelembapan. Bisa nyandhet aktivitas faktor rematik ing awak manungsa, nyegah awak saka nyerep Kelembapan, lan akselerasi discharge Kelembapan saka awak. Konsumsi rutin bisa nyegah kedadeyan nyeri balung rematik lan arthritis reumatoid. Uga bisa digunakake ing perawatan rheumatism manungsa ing medicine Cina Clinical, lan efek perawatan utamané apik.
Dredging meridian lan ngiyataken balung Sejatine efek paling penting saka Caper Extract. Bisa nyepetake sirkulasi Qi lan getih ing awak manungsa, ningkatake perkembangan otot lan balung, lan nguatake balung. .
Ekstrak Caper bisa ningkatake pencernaan lan ningkatake fungsi pencernaan ing weteng manungsa, amarga sugih ing asam woh lan dosis vitamin C sing gedhe, zat kasebut bisa ningkatake sekresi jus pencernaan, lan bisa nyebabake stimulasi entheng ing weteng, bisa nyepetake pencernaan weteng kanggo pencernaan awak lan nyerep panganan. Konsumsi rutin Ekstrak Caper bisa ningkatake fungsi pencernaan awak, lan uga bisa ningkatake penyakit sistem pencernaan kronis manungsa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)