+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Cacumen Platycladi

tuku Ekstrak Cacumen Platycladi Online – Rega Ekstrak Daun Arborvitae Oriental,Didol,Grosir.
Entuk rega paling anyar. Produsen Pasokan Cacumen Platycladi Extract Powder saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Daun Arborvitae Oriental
Jeneng Botani: Platycladus orentalis (L.) Franco
Bagian Digunakake: Godhong
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus kuning coklat
Cara Tes: TLC
Bahan aktif: Quercetin, Fenchone, asam Juniperic, Myricetin, Hinokiflavon

fungsi
1. Sifat anti-inflamasi: Ekstrak Cacumen Platycladi bisa mbantu nyuda inflamasi ing awak, sing dipercaya dadi faktor sing nyebabake akeh penyakit kronis. Iki bisa uga amarga anane senyawa kayata flavonoid lan terpenoid, sing wis dituduhake duwe efek anti-inflamasi.
2. Sifat antioksidan: Ekstrak Cacumen Platycladi ngemot macem-macem antioksidan, yaiku senyawa sing mbantu nglindhungi awak saka karusakan saka radikal bebas. Radikal bebas minangka molekul sing ora stabil sing bisa ngrusak sel lan nyumbang kanggo tuwa lan penyakit.
3. Sifat anti-tumor: Sawetara riset nyaranake yen Ekstrak Cacumen Platycladi bisa duwe sifat anti-tumor, tegese bisa mbantu nyegah utawa alon-alon tuwuh sel kanker. Iki bisa uga amarga anane senyawa kayata quercetin, sing wis ditampilake duwe efek anti-kanker.
4. Kesehatan Pernafasan: Ekstrak Cacumen Platycladi sacara tradisional digunakake ing obat Cina kanggo ngobati infeksi pernapasan kayata bronkitis lan radhang paru-paru. Bisa mbantu nyuda inflamasi ing sistem pernapasan lan duweni efek sing nyenengake ing paru-paru.
5. Kesehatan Kardiovaskular: Ekstrak Cacumen Platycladi bisa mbantu ngedhunake tekanan getih lan ningkatake aliran getih, sing bisa duwe manfaat kanggo kesehatan jantung.

Katrangan Babagan Cacumen Platycladi Extract
Ekstrak Cacumen Platycladi minangka jinis ekstrak herbal sing asale saka godhong Platycladus orientalis, uga dikenal minangka arborvitae Cina utawa thuja oriental. Wit iki asli saka China lan wilayah liyane ing Asia Wétan, lan wis digunakake ing obat tradisional Tionghoa nganti pirang-pirang abad.
Ekstrak Cacumen Platycladi dipercaya duwe macem-macem keuntungan kesehatan, kalebu sifat anti-inflamasi, antioksidan, lan anti-tumor. Asring digunakake minangka obat alami kanggo kondisi kayata arthritis, tekanan darah tinggi, lan infeksi pernapasan. Sawetara riset nuduhake manawa bisa uga migunani kanggo nambani jinis kanker tartamtu.
Cacumen Platycladi Extract digunakake akeh ing lapangan farmasi, kosmetik lan aditif produk kesehatan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)