+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Butterbur

Sampel Gratis Grosir Ekstrak Butterbur/ Petasites Hybridus Extract Powder Petasin 15%, 10:1.

Pasokan Langsung & Produsen Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Petasites Hybridus
Jeneng Botani: Petasites japonicus(Sieb. et Zucc.)F.Schmidt
Bagian Digunakake: Godhong
Spesifikasi: Petasin 15%; 10:1
Bahan Aktif: Petasin, 3-Carene, α-Santalene
Penampilan: bubuk kuning coklat
Cara Tes: HPLC

fungsi
1. Nyegah migren;
2. Ngurangi spasme ing sawetara sistem awak sing beda;
3. Ngurangi gatal irung ing wong sing nandhang demam panas kanthi jumlah sing padha;
4. Antibakteri;
5. Ngapikake inflamasi tenggorokan utawa lisan;
6. Pain relief;
7. Antivirus;

Deskripsi Ekstrak Butterbur
Ekstrak Butterbur diekstrak saka kabeh suket garing (oyot, batang, rwaning, kembang) saka herba perennial Kupu, ngemot protein, lemak, karbohidrat, serat diet, vitamin, kalsium, fosfor, magnesium lan bahan liyane. ngandhut petasin, timol metil eter, kaempferol, asam caffeic lan bahan liyane.
Ekstrak Butterbur nuduhake efek hambat sing kuat ing reaksi alergi sing disebabake dening rong mekanisme sing beda, saéngga nyegah degranulasi sel mast lan karusakan jaringan sing disebabake dening release mediator aktif alergi utawa pelepasan macem-macem limfokin dening limfosit, sing nuduhake yen ekstrak Butterbur duweni efek sing apik. reaksi hipersensitivitas anti-tipe I lan tipe IV.
Petasin ing extract butterbur duweni efek antispasmodic, thymol metil eter duwe efek bactericidal kuwat, lan wis keracunan kurang, disinfeksi apik lan efek bactericidal ing tutuk lan tenggorokan, lan uga bisa ningkataké gerakan cilia trakea. Iku ono gunane kanggo metune saka mucus ing trakea, lan iku gampang kanggo muter efek expectorant. Bisa digunakake kanggo nambani bronchitis lan batuk rejan.
Ekstrak Butterbur sugih ing asam caffeic, sing nduweni macem-macem efek antibakteri lan aktivitas antivirus. Nduweni efek sing kuat marang vaccinia lan adenovirus, banjur virus polio tipe 1 lan parainfluenza B. Asam kafeat uga nduweni efek anti-racun lan bisa digunakake kanggo nambani cokotan ula lan penyakit liyane.
Kaempferol sing ana ing ekstrak butterbur duweni efek nyegah ing Pseudomonas aeruginosa lan Shigella. Kajaba iku, uga bisa digunakake kanggo perawatan katarak diabetes.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)