+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Burdock

Ekstrak Burdock digunakake kanggo apa?
Ekstrak Akar Burdock / Bubuk Ekstrak Burdock kanggo ngresiki getih, aphrodisiac, kulit.

Rega Pabrik Dijual Ekstrak Burdock / Ekstrak Arctium lappa L.
Kita nyedhiyakake Bubuk Ekstrak Burdock berkualitas tinggi, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Ekstrak Burdock murni para pelanggan.
Yen sampeyan ngeklik kene, sampeyan bakal entuk apa sing ngluwihi bayangan sampeyan !!! Ora mung COA lan sampel Free, nanging uga apa sing perlu!!!

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Ekstrak Root Burdock
Jeneng botani: Arctium lappa L
Bahan aktif: Arctiin
Bagian sing digunakake: Root
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1, 20:1

Fungsi utama
* Bisa mbantu nambani masalah kulit.
* Mbusak racun saka getih.
* Bisa nyegah sawetara jinis kanker.
* Bisa uga aphrodisiac.
* Iku sumber daya antioksidan. Riset saka 2010 wis nuduhake yen oyod burdock ngemot macem-macem jinis antioksidan kuat, kalebu quercetin, luteolin, lan asam fenolik.

Deskripsi Ekstrak Burdock
Burdock minangka tanduran sing kadhangkala digunakake minangka panganan. Oyod, godhong, lan wiji digunakake kanggo nggawe obat. Ekstrak oyod burdock digawe saka bagian oyod saka Arctium lappa L., yaiku tanduran saka kulawarga Asteraceae (Compositae).
Burdock sante ajining diri saka raja sayuran, bisa iso dibandhingke karo ginseng ing Jepang, iku dhuwur banget nutrisi nilai produk kesehatan, iku sugih ing inulin, selulosa, protein, calcium, fosfor, wesi, kayata manungsa. awak perlu akeh jinis mineral, asam amino, kang ngandhut carotene 280 kaping luwih dhuwur tinimbang wortel. Ekstrak Burdock ngandhut jumlah dhuwur saka inulin lan mucilage. Iki bisa nerangake efek sing nyenengake ing saluran pencernaan. Konstituen pahit ing oyod uga bisa nerangake panggunaan tradisional Burdock kanggo ningkatake pencernaan. Konstituen polyacetylene uga wis ditampilake duwe aktivitas anti-mikroba. Ekstrak Burdock uga nduweni kemampuan kanggo nyuda gula getih kanthi entheng.
Applied ing lapangan produk kesehatan, burdock arctiin bisa ngilangke racun-racun, nutrisi tambahan, nyetel imbangan, cocok kanggo akeh wong ngombe.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)