+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

bubuk protein beras coklat

tuku bubuk protein beras coklat Nyambung. Produsen Langsung Didol Bubuk Protein Beras Merah.

Harga Bubuk Protein Beras Merah Berkualitas Tinggi ing suplemen. Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Penampilan: bubuk putih cahya
Assay: 80%

fungsi
1. Bangunan lan pemulihan otot;
2. Produksi enzim lan hormon, ngatur akeh fungsi awak;
3. Kontribusi kanggo kasedhiyan protein sing dibutuhake kanggo fungsi seluler kasebut;
4. Mbantu mbela awak saka patogen lan zat asing.
5. Ndhukung produksi antibodi lan mbantu njaga sistem kekebalan sing sehat;
6. Bisa dimetabolisme kanggo nyedhiyakake energi nalika dibutuhake;
7. Satiety lan manajemen bobot;
8. Dhukungan nutrisi kanggo tekanan getih sing sehat;

Panggunaan lan Aplikasi
Wêdakakêna protein beras coklat bisa gampang digabung menyang macem-macem resep lan produk panganan. Biasane digunakake ing smoothies, protein shake, bar energi, barang panggang, lan panganan sing sugih protein liyane.

Deskripsi Bubuk Protein Beras Merah
Brown Rice Protein, utamané asalé saka beras coklat, ora efektif kanggo mbangun otot minangka whey bubuk protein.
Wêdakakêna protein beras coklat uga ngandhut akèh asam amino utama, nanging luwih murah ing lisin.
Protein beras abang minangka jinis protein nabati sing asale saka beras coklat. Iki minangka alternatif populer kanggo protein adhedhasar kewan kayata whey utawa protein kasein kanggo individu sing ngetutake diet vegetarian, vegan, utawa tanpa susu. Protein beras coklat digawe kanthi ngekstrak protein saka beras coklat gandum, sing banjur diolah dadi bubuk.
Protein beras coklat dianggep minangka protein lengkap amarga ngandhut kabeh asam amino esensial sing dibutuhake awak. Uga sugih ing vitamins, mineral, lan antioksidan. Nanging, isi nutrisi sing tepat bisa beda-beda gumantung saka merek lan cara pangolahan.
Kaya sumber protein liyane, protein beras coklat bisa ndhukung wutah otot, ndandani, lan pemulihan. Nyedhiyakake asam amino sing dibutuhake kanggo sintesis protein, sing mbantu mbangun lan njaga massa otot.
Protein beras coklat asring digunakake minangka suplemen diet kanggo manajemen bobot utawa minangka pilihan pengganti panganan. Bisa mbantu ningkatake rasa kenyang lan kenyang, saéngga nyuda asupan kalori sakabèhé.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)