+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Kolagen Peptida Kulit Sapi

Tuku bubuk Kolagen Peptida Kulit Bovine Online. Sampeyan bisa tuku peptida kolagen kulit sapi ing Green Stone. Entuk rega paling apik / rega pabrik / rega murah.

Kolagen Peptida Kulit Sapi Suplai, Produsen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Peptida kolagen kulit sapi
Sumber Bahan Baku: Kulit sapi (Hides)
Bobot Molekul Rata-rata: 900-1200D
Fitur Produk: Wêdakakêna putih utawa kuning cahya kanthi bau sapi sing entheng

aplikasi
1. Ditambahake ing macem-macem produk susu kanggo nambah protein lan nutrisi produk;
2. Ditambahake ing macem-macem panganan olahraga lan ombenan olahraga;

Deskripsi Kolagen Peptida Kulit Sapi
Bovine Skin Collagen Peptide minangka produk peptida molekul cilik sing digawe saka kulit sapi murni lan alami (sing didhelikake) minangka bahan mentah kanthi hidrolisis enzimatik. Isine 18 jinis asam amino lan mineral kayata magnesium, wesi, aluminium, lan kalsium. Nduweni kaluwihan ing panyerepan dening usus cilik lan kulit manungsa, lan nduweni khasiat nutrisi lan aplikasi sing kuwat.
Kolagen Peptida Kulit Sapi kanthi efektif bisa ningkatake elastisitas kulit, kekuatan balung, putih kulit lan nyegah kanker. Bisa kanthi efektif ningkatake elastisitas kulit lan kekuatan balung. Iku ora mung bisa whiten kulit, nanging uga nyuda osteoporosis disebabake kurang calcium. Uga sugih ing mineral sing ngatur keseimbangan elektrolit ing awak. Bisa ningkatake perbaikan sel awak lan nyegah kanker.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)