+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Spirulina Biru

Endi tuku Bubuk Spirulina Biru?

Best Blue Spirulina Price, Sale, Grosir, Supply, Produsen & Supplier ing pangan kanggo Bisnis saka Pabrik.Pabrik Pasokan. Tuku Spirulina Biru. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Spirulina Biru
Sumber: Spirulina
Spesifikasi: 10:1
Katon: Wêdakakêna coklat
Kelas: Food Grade

fungsi
1. Pigmen alami sing bisa ditonton;
2. Anti-tumor;
3. Anti-oksidan;
4. Antianafilaksis;
5. Ngapikake kakebalan;

aplikasi
Bisa digunakake kanggo pewarna es krim, kue, produk bubuk instan, wêdakakêna horseradish, es krim, es loli, sele, permen (rasa) ombenan, produk keju, lsp. Iku pewarna biru.

Deskripsi Blue Spirulina Powder
Spirulina Biru, pigmen biru alami sing diekstrak saka spirulina ijo. Spirulina biru minangka pigmen pengikat protein sing nduweni sifat sing padha karo protein. Spirulina Biru misuwur banget ing pasar Eropa lan Amerika, amarga Eropa lan Amerika Serikat menehi perhatian khusus marang kesehatan alami produk, lan kekurangan biru alami ndadekake spirulina biru dadi warna sing populer ing Eropa lan Amerika Serikat.
Spirulina biru minangka pigmen sing bisa ditonton ing panganan lan omben-omben, uga minangka bahan nutrisi sing apik kanggo suplemen diet.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)