+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Beras Ireng (Antosianin Beras Ireng)

Ing endi bisa tuku Ekstrak Beras Ireng / Ekstrak Beras Ungu? Pasokan Pabrik Ekstrak Beras Ireng (Antosianin Beras Ireng) didol.

Bubuk Ekstrak Beras Ireng Where Tuku.Rega Pabrik.Produsen & Supplier. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Beras Ungu
Jeneng botani: Oryza sativa
Spesifikasi: 25%; C3G 20%; 4:1--100:1
Bahan Aktif: Beras Hitam Anthocyanin, Anthocyandin
Penampilan: wêdakakêna alus ireng ungu peteng
Metode Tes: TLC, UV, HPLC

fungsi
1. Anti-kanker;
2. Nyegah tekanan darah tinggi;
3. Ngurangi inflamasi;
4. Bantuan karo bobot mundhut;
5. Nglindhungi kesehatan jantung lan nyegah penyakit jantung;
6. Mbantu detoksifikasi ati;
7. Mbantu nyegah penyakit Alzheimer, diabetes;
8. Ndhukung fungsi otak sing sehat;
9. Apik kanggo mripat;
10. Ngapikake kesehatan pencernaan;
11. antioksidan kuat;

aplikasi
1. Applied ing lapangan pangan, asring digunakake minangka aditif pangan, pewarna pangan, etc.
2. Ditrapake ing lapangan produk kesehatan, menehi pendekatan pencegahan anyar kanggo penyakit kardiovaskular aterosklerotik.
3. Applied ing Kosmetik lapangan, anthocyanin utamané digunakake minangka antioksidan lan kanggo nyegah radiation ultraviolet.

Deskripsi Ekstrak Beras Ireng (Antosianin Beras Ireng)
Ekstrak beras ireng diekstrak saka beras ireng, kanthi antosianin minangka bahan aktif utama. Iki sugih ing protein, lipid lan asam amino, lan ngemot macem-macem mineral kayata fosfor, wesi, kalsium, lan liya-liyane, lan nduweni nilai obat sing dhuwur.
Beras ireng nduweni kandungan protein lan asam amino luwih akeh, lan uga ngandhut anthocyanin, multivitamin lan seng, wesi, molybdenum, selenium lan unsur trace penting liyane kanggo awak manungsa. Anthocyanin saka ekstrak beras ireng bisa nolak oksidasi, nyegah obesitas, lan duwe efek nyuda lemak awak.
Ekstrak beras ireng nduweni fungsi fisiologis kayata anti-oksidasi, anti-inflamasi, ngedhunake lemak getih, lan nyegah pembentukan tumor. Ing wektu sing padha, anthocyanin, minangka pigmen alami sing relatif aman, uga nuduhake prospek aplikasi sing wiyar ing industri panganan. Werna alami saka ekstrak beras ireng bisa dadi alternatif sing sehat kanggo warna buatan sawetara manufaktur sing ditambahake ing minuman lan panganan. Pigmen ing ekstrak beras ireng bisa ngasilake macem-macem warna, saka ireng nganti jambon, sing bisa nggawe glepung beras ireng minangka sumber pewarna panganan alami sing apik.
Ekstrak beras ireng minangka produk sing nduwe pengaruh apik ing sistem pencernaan, sistem sirkulasi lan mata. Khasiat klinis ekstrak anthocyanin beras ireng ing perawatan hiperlipidemia. Asil nuduhake yen kapsul ekstrak anthocyanin beras ireng duwe efek nyuda lipid getih tambahan.

Keyword

  • Bubuk Ekstrak Beras Ireng
  • Harga Ekstrak Beras Ireng
  • Ekstrak Beras Ireng Ngendi Tuku
  • Ekstrak Beras Ireng For Sale
  • Pasokan Ekstrak Beras Ireng

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)